Hocam ana olarak kullandığınız M.2 slotu 2 TB ve üstü. değilse bence attığım linkteki ürünü alıp kendinizde olan M.2'yi çıkartın. Hem kapasiteniz olur hem M2 kullanmış olursunuz hem de aynı parayı verirsiniz.
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
PCI-e X1 2.0 ile aşağı yukarı SATA hızlarını alırsınız, ancak bu şekilde biraz daha uyguna mâl etmiş olursunuz.
600 MB olan sentetik test hızı. Sadece orada yazan hıza bakarak disk seçiyorsan vay haline, ne diyeyim...
Önemli olan donanımdır. SM2258XT kontrolcüsü var. Çöp bir kontrolcü. Alınmaz o SSD. Ki zaten sentetik test yapsa da 600 MB/sn hız alamaz, 5XX'lerde hız görür. Samsung'da DRAM var, büyük bir artı.
Hocam samsung iyi hoş ama o kadar para ödemek istemiyorum açıkcası, yalnızca hikayeli 3-5 oyun yüklü durucak. İkincisi ise dandik diye biliyorum açıkcası.
Hocam ana olarak kullandığınız M.2 slotu 2 TB ve üstü. değilse bence attığım linkteki ürünü alıp kendinizde olan M.2'yi çıkartın. Hem kapasiteniz olur hem M2 kullanmış olursunuz hem de aynı parayı verirsiniz.
M2'me ellemeyi pek düşünmüyorum aslında. Zaten sağlam çalışıyor 500gb yeterli. Sadece oyunlarımı tutacağım ve hikayeli oyunlar oynayacağım genel olarak.
Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD (3400MB Okuma / 3200MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da