1TB SSD bulunan sisteme 300GB HDD takılır mı?

HDD ye FH4 indiriyorum şu an...FPS farkı olurmu?
FPS farkı olmaz ama oyunun açılma hızı acayip uzuyor. Bizzat deneyimledim WD green hdd'den Samsung 870 qvo'ya geçtim 5-6 kat daha hızlı açılıyor gençleştim resmen bu kadarmı farkeder.

Gram alakası yok GTA 4 kurulu HDD'ye FPS farkı yok SSD de ikende aynı FPS HDD iken de aynı FPS
Hayatınızda PC sahibi olmamışsınız boş konuşuyorsunuz.
Dostum cahil misin. Forza diyorum GTA 4 diyorsun, Forza yı HDD ye kurarsan dokular yüklenmez indir gör.

300GB takmaya değmez ama sistem HDD'ye kurulu değil ise yavaşlık sorunu sadece dosya aktarırken olur hocam ama 2TB SSD almak yerine HDD almak daha mantıklı sistemi SSD'ye kuracaksan.

Eski sistemim SSD'ye kuruluydu ve yanında HDD kullanıyordum. HDD genel olarak sistemi de yavaşlatıyor. Hayatım boyunca hiçbir zaman HDD kullanmayacağım bundan sonra.

knk sen git telefonundan çakma gta 5 oyna.

300GB takmaya değmez ama sistem HDD'ye kurulu değil ise yavaşlık sorunu sadece dosya aktarırken olur hocam ama 2TB SSD almak yerine HDD almak daha mantıklı sistemi SSD'ye kuracaksan.

Kullanması için dosya aktarımı yapması gerekiyor zaten. Daha mantıklı değil olarak. SSD artık zorunluluk haline gelmeye başladı. En basit örnek yeni çıkan oyunlar.

Eski sistemim SSD'ye kuruluydu ve yanında HDD kullanıyordum. HDD genel olarak sistemi de yavaşlatıyor. Hayatım boyunca hiçbir zaman HDD kullanmayacağım bundan sonra.

Aldığın HDD kalitesiz olabilir? 7200 RPM gayet hızlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…