1TB SSD bulunan sisteme 300GB HDD takılır mı?

HDD ye FH4 indiriyorum şu an...FPS farkı olurmu?
FPS farkı olmaz ama oyunun açılma hızı acayip uzuyor. Bizzat deneyimledim WD green hdd'den Samsung 870 qvo'ya geçtim 5-6 kat daha hızlı açılıyor gençleştim resmen bu kadarmı farkeder.

300GB takmaya değmez ama sistem HDD'ye kurulu değil ise yavaşlık sorunu sadece dosya aktarırken olur hocam ama 2TB SSD almak yerine HDD almak daha mantıklı sistemi SSD'ye kuracaksan.

Eski sistemim SSD'ye kuruluydu ve yanında HDD kullanıyordum. HDD genel olarak sistemi de yavaşlatıyor. Hayatım boyunca hiçbir zaman HDD kullanmayacağım bundan sonra.

Disk boştayken dönmeyi kestiği anla tekrar dönmeye başlaması arasındaki zaman farkında drop yiyorsun bunu önlemek için de ayarlayıp sürekli dönmesini sağlaman lazım. Ek olarak hantal ve yavaş. 4 veya 8 TB gibi alanlara ucuz yollarla ulaşmak istemiyorsan HDD kullanmanın bir mantığı yok.

GTA 4'e oyun mu diyorsun 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
knk sen git telefonundan çakma gta 5 oyna.

300GB takmaya değmez ama sistem HDD'ye kurulu değil ise yavaşlık sorunu sadece dosya aktarırken olur hocam ama 2TB SSD almak yerine HDD almak daha mantıklı sistemi SSD'ye kuracaksan.

Kullanması için dosya aktarımı yapması gerekiyor zaten. Daha mantıklı değil olarak. SSD artık zorunluluk haline gelmeye başladı. En basit örnek yeni çıkan oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı