1TB SSD bulunan sisteme 300GB HDD takılır mı?

Lugia2231

Hectopat
Elimde 1TB 3500/2100 hızlarında bir M.2 SSD var. Ancak 600GB'ı kaldı çoğu şeyi indirdikten sonra. Bir de 300GB HDD buldum odamda, sadece oyun indirmek için kullanacağım. kullanmalı mıyım yoksa hızlarından dolayı gereksiz mi?

SSDye atmak istemediklerini HDDye atarsın, bence hiç gereksiz değil hatta avantaj. Sürekli SSDye bir şey yazdırmak ömrünü azaltıyor diye biliyorum HDD ile kullanırsan bence daha uzun ömürlü olur, ben de 1TB SSD kullanıyorum sadece 200 küsur GB alanım kaldı, bence iyi bir seçim olur.

Unutmadan, oyunları SSDye diğer şeyleri HDDye atmak bence daha mantıklı, ama karar senin.

Elimde 1TB 3500/2100 hızlarında bir M.2 SSD var. Ancak 600GB'ı kaldı çoğu şeyi indirdikten sonra. Bir de 300GB HDD buldum odamda, sadece oyun indirmek için kullanacağım. Kullanmalı mıyım yoksa hızlarından dolayı gereksiz mi?

Ben şu anda 128 GB SSD üstüne sistem kurdum 500GB HDD'ye oyunları atıyorum sistemi hızlı şeye kurduğun için HDD'nin hızı çok da önemli değil sadece veri aktarımı için biraz sorun çekersin

FPS ve RPG tarzı oyunları SSD belleğimde depoluyorum. Ekstra özellik gerektirmeyen simulasyon oyunlarını ise HDD belleğimde depoluyorum. Açıkcası her ikisini de aktif olarak kullanan birisi olarak öneriyorum.

SSDye atmak istemediklerini HDDye atarsın, bence hiç gereksiz değil hatta avantaj. Sürekli SSDye bir şey yazdırmak ömrünü azaltıyor diye biliyorum HDD ile kullanırsan bence daha uzun ömürlü olur, ben de 1TB SSD kullanıyorum sadece 200 küsur GB alanım kaldı, bence iyi bir seçim olur.

Unutmadan, oyunları SSDye diğer şeyleri HDDye atmak bence daha mantıklı, ama karar senin.
HDD ye FH4 indiriyorum şu an...FPS farkı olurmu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı