1TB SSD bulunan sisteme 300GB HDD takılır mı?

Elimde 1TB 3500/2100 hızlarında bir M.2 SSD var. Ancak 600GB'ı kaldı çoğu şeyi indirdikten sonra. Bir de 300GB HDD buldum odamda, sadece oyun indirmek için kullanacağım. kullanmalı mıyım yoksa hızlarından dolayı gereksiz mi?
Gereksiz gördüğün şeyler varsa oraya atabilirsin.

Komik olduğunu mu zannediyorsun. Asgari ücretle günlük 440 TL para alıyosun zaten. Kanser olmak istiyorsan kullanmakta özgürsün.
knk konuyu gram anlamamışsın boş konuşma ssd üzerine sistem kurulu ise hız farkı olmuyor şu anda ssd üstüne sistemim kurulu hdd üzerinde oyunlarım var oyunlarda kanser falan olmuyorum boş yapma.

Kasaya HDD takmakla ne alakası var merak ettim.

Disk boştayken dönmeyi kestiği anla tekrar dönmeye başlaması arasındaki zaman farkında drop yiyorsun bunu önlemek için de ayarlayıp sürekli dönmesini sağlaman lazım. Ek olarak hantal ve yavaş. 4 veya 8 TB gibi alanlara ucuz yollarla ulaşmak istemiyorsan HDD kullanmanın bir mantığı yok.

Gram alakası yok GTA 4 kurulu HDD'ye FPS farkı yok SSD de ikende aynı FPS HDD iken de aynı FPS.
Hayatınızda PC sahibi olmamışsınız boş konuşuyorsunuz.

GTA 4'e oyun mu diyorsun 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

Evet lazım. HDD ile yaptığı her işlem yavaş olacak. Ek olarak 300 GB yeterli gelmedi. Takmaya değmez kısaca.

300GB takmaya değmez ama sistem HDD'ye kurulu değil ise yavaşlık sorunu sadece dosya aktarırken olur hocam ama 2TB SSD almak yerine HDD almak daha mantıklı sistemi SSD'ye kuracaksan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı