1TB SSD bulunan sisteme 300GB HDD takılır mı?

Benim babamın da SSD fabrikası yok hocam, tuvalete gidince de para çıkartmıyorum, ben de sizin gibiyim yani ama SSD kullanıyorum, lüks değil ki.
Benim babamında SSD fabrikası yok,tuvalete gidince bende para çıkarmıyorum.Ama SSD tercih ediyorum,hard disk alacaksamda iki SSD slotumda dolunca alırım bir tane.Ama yinede elimdekini değerlendiriyorum.Beleş alan aga.

Benim babamın da SSD fabrikası yok hocam, tuvalete gidince de para çıkartmıyorum, ben de sizin gibiyim yani ama SSD kullanıyorum, lüks değil ki.

Hocam bende SSD kullanıyorum ama benim gücüm 1TB SSD'ye yetmediği için ben diyorum ki 128 GB SSD bana yeter 500GB HDD de depolama diyorum ama anlayan yok ki.

Hocam bende SSD kullanıyorum ama benim gücüm 1TB SSD'ye yetmediği için ben diyorum ki 128 GB SSD bana yeter 500GB HDD de depolama diyorum ama anlayan yok ki.
Sende haklısın,eğer maddi durum yetmiyorsa HDD ye yönelmek mantıklı,sadece büyük oyunlar biraz yavaş açılacaktır onun haricinde Windows SSD de olduğu sürece sorun olmayacaktır.

Sende haklısın, eğer maddi durum yetmiyorsa HDD'ye yönelmek mantıklı, sadece büyük oyunlar biraz yavaş açılacaktır onun haricinde Windows SSD de olduğu sürece sorun olmayacaktır.

Evet Windows SSD üzerinde HDD'yi depolamada kullanıyorum ama aşırı derecede bir oyun açılma farkı yok notebook HDD'si kullanıyorum zaten onlar biraz daha hızlı oluyor.

Evet ben farklı düşünüyorum benim babamın SSD fabrikası yok. Veya ben tuvalete girince para çıkartmıyorum o yüzden SSD'ye verecek param yok.

Konuyu farklı yerlere çekip yorum yapıyorsun. Seninle bütçe ile alakalı bir tartışmaya girmedim. Sen SSD'nin sistem harici oyun hızına etki etmediğini savunuyorsun ben bunun yanlış olduğunu söylüyorum. Burada SSD alıp almamakla alakalı bir durum yok.

Konuyu farklı yerlere çekip yorum yapıyorsun. Seninle bütçe ile alakalı bir tartışmaya girmedim. Sen SSD'nin sistem harici oyun hızına etki etmediğini savunuyorsun ben bunun yanlış olduğunu söylüyorum. Burada SSD alıp almamakla alakalı bir durum yok.
M2 SSD,HDD den okuma,yazma,doku yükleme,açılma süresi gibi konularda yaklaşık 6Kat hızlıdır.Elbette M2 SSD çok daha mantıklıdır.Elbettr bütçe yok ise önemli şeyleri M2 SSD ye atıp geri kalanı HDD e depolanabilir.Ama biraz daha geç açılacaktır bu tip şeyler,parayı veren düdüğü çalar.

M.2 SSD, HDD'den okuma, yazma, doku yükleme, açılma süresi gibi konularda yaklaşık 6kat hızlıdır. Elbette M.2 SSD çok daha mantıklıdır. Elbettr bütçe yok ise önemli şeyleri M.2 SSD'ye atıp geri kalanı HDD'e depolanabilir. Ama biraz daha geç açılacaktır bu tip şeyler, parayı veren düdüğü çalar.

M.2 olup olmaması önemli değil arkadaşın HDD'nin dosya aktarımı harici oyuna cok etkisi olmaz demesinin yanlış olduğunu savunması sorun burada. Kimseye de doğduğu gibi M.2 verilmiyor eline bende daha geçen sene geçtim M.2 SSD'ye. Sen yine de büyük oyunları SSD'ye kurmaya çalış açık dünya oyunlarını özellikle M.2 olması şart değil HDD olmasın yeter.

M.2 olup olmaması önemli değil arkadaşın HDD'nin dosya aktarımı harici oyuna cok etkisi olmaz demesinin yanlış olduğunu savunması sorun burada. Kimseye de doğduğu gibi M.2 verilmiyor eline bende daha geçen sene geçtim M.2 SSD'ye. Sen yine de büyük oyunları SSD'ye kurmaya çalış açık dünya oyunlarını özellikle M.2 olması şart değil HDD olmasın yeter.
Bu konuda siz haklısınız,elbette SSD de hız etkisi oluyor.Şu an bir tek Fortnite büyük oyun olarak HDD de,pek bir sorun teşkil etmediği için oraya aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı