1TB SSD önerisi

Bloody111

Decapat
Merhabalar, 1TB M.2 SSD almayı planlıyorum aklımda bunu almak vardı. Bundan daha ucuz ve bunun kadar iyi öneriniz var mıdır yoksa bu SSD en iyisi midir? Başka önerileriniz varsa onları bekliyorum.

Bir de ekstra bir sorum var, anakartım MSI Tomahawk Max internette ufak göz attığım kadar bu SSD'yi destekliyor sanırım. Bu SSD'yi ve yanına ekstra olarak Samsung'un normal 250GB kutu SSD'sini kullanacağım. Bir sıkıntı olur mu yoksa sorunsuz kullanabilir miyim?

Kingston 1 TB KC2500 SKC2500M8/1000G M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu da kaliteli SSD. Ayrıca SSD soğutucu varsa bunu da alabilirsin.

Crucial 1 TB P5 CT1000P5SSD8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

970 EVO Plus da çok kaliteli. Ama biraz pahalı. Ben tercih etmem, normal kullanıcı için pek gerek yok.

Akakçe daha ucuzmuşmuş abi iyi oldu paylaştığın :)

@Rivadex: Biraz daha ucuza başka bir SSD'mi önerirsiniz yoksa bunu mu alma mı?

@PlayerSV @Mehmet A: Öncelikle öneri için teşekkürler, benim önerdiğimle sizin attığınızın arasındaki fiyat farkı 200TL sorun değil ancak sizce bu farka değer mi?

@Lee Everett anlayamadım dostum zaten 970 sanırım benim attığım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı