O zaman ne gerek var hocam bu kadar yüksek hızlı almaya? Farklı hızda alsak yine o civarlara düşecek yani değil mi? Bu kadar para dökmeye gerek yok gibi.3500 Mb/s civarında olacaktır.
O zaman ne gerek var hocam bu kadar yüksek hızlı almaya? Farklı hızda alsak yine o civarlara düşecek yani değil mi? Bu kadar para dökmeye gerek yok gibi.3500 Mb/s civarında olacaktır.
Hız olarak evet ama almışken az bir farkla en iyi ürünü almak ileride ikinci satışı da kolaylaştırır. Sadece hız da değil aslında genel anlamda daha iyi bir SSD ancak günlük kullanımda fark yaratmaz, bütçenize en uygununu alabilirsiniz.O zaman ne gerek var hocam bu kadar yüksek hızlı almaya? Farklı hızda alsak yine o civarlara düşecek yani değil mi? Bu kadar para dökmeye gerek yok gibi.
1TB olanını aradım fakat bulamadım. Benim okuma ve yazma hızına uyumlu olması yeter.
WD_Black SN770 1TB NVMe dahili Gaming-SSD; PCIe Gen4 Teknolojisi, 5.150 MB/saniyeye kadar. Okuma hızı, M.2 : Amazon.com.tr: Bilgisayar şu nasıldır? Benim laptopa uyumlu mudur?
512GB da bakabilirim hocam. 1TB pek dolduracağımı sanmıyorum 300-400GB boşa gidecek gibiHız olarak evet ama almışken az bir farkla en iyi ürünü almak ileride ikinci satışı da kolaylaştırır. Sadece hız da değil aslında genel anlamda daha iyi bir SSD ancak günlük kullanımda fark yaratmaz, bütçenize en uygununu alabilirsiniz.
Link açılmıyor hocam
Hocam arkadaşın attığı WD WN850'yi almak daha mantıklı ve daha hızlı hem soğutuculu çok uygun fiyata satılıyor normalde 3.5 4K'dan başlıyor.512GB da bakabilirim hocam. 1TB pek dolduracağımı sanmıyorum 300-400GB boşa gidecek gibi
Link açılmıyor hocam
Peki tamam.Hocam arkadaşın attığı WD WN850'yi almak daha mantıklı ve daha hızlı hem soğutuculu çok uygun fiyata satılıyor normalde 3.5 4K'dan başlıyor.
https://www.hepsiburada.com/adata-x...3000mb-s-ssd-asx8200pnp-1tt-c-pm-HB00000IQ5QK bu nasıldır peki hocam?
Peki tamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.