1TB SSD önerisi

Bütçe
2000

Sirlen

Decapat
Daha fazla  
Anakart
x570-a-pro
Şu an 500GB M.2 SSD var. Fakat bu yetmediği için 1TB'lık SSD almak istiyorum. Anakartımda 2. M.2 girişi bulunuyor o yüzden ilk tercihim M.2 fakat güzel indirimde SATA varsa onu da değerlendirebilirim. (Gaming.Gen.TR sitesinden önerebilirseniz daha iyi olur fakat başka siteden de alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S1T0BW PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD
2.000 TL mi sence bu? @xobavenso 2.700 TL'lik disk önerip benim bütçeye uygun önerime dislike atmak? Bir şey bildiğin olsa bari, kendin kullanıyorsun diye ''dehşet hızlı'' deyip öneriyorsun, aynen kardeşim dehşet hızlı. Aynı paraya KC3000 alınıyor. Git bak bakayım hangisi dehşet hızlı.

Çöp disk.

Hocam 2000 TL'ye en iyi bu olacaktır diye düşünüyorum hem anakartınız GEN4x4 destekliyor bunu kullanmak lazım hocam. Şu anki 512 GB tahminimce GEN3x4 ve GEN4x4 destekleyen slota takılı eğer GEN4x4 SSD alırsanız yerini değiştirmeyi unutmayın.

2.000 TL mi sence bu?

Kanka üstüne biraz daha koyup alabilir 2000 TL'ye aldıgı SSD çok götürmez ve arada ahım şahım bir fark yok benim attığım 2600. Şu forumda sırf insanları aşağılamak için mesaj atıyorsunuz ya forumdan soğutuyorsunuz insani.

Dandik.
Aynısından bende var dehşet ssd baya hızlı
Fahiş.

2.000 TL mi sence bu?

Çöp disk.
Ehh yani. Orta segment, DRAM'i berbat, yazılımı ondan da berbat. Ben şahsen almam.

Kanka üstüne biraz daha koyup alabilir 2000 TL'ye aldıgı SSD çok götürmez ve arada ahım şahım bir fark yok.
Önerdiğin SSD 2.700 TL. Aynı paraya Kingston KC3000 alınıyor ki 970 EVO'dan çok daha iyi disk. Git karşılaştır bakalım hangisi dehşet hızlıymış. Sırf kendin kullanıyorsun diye öneriyorsun, bilgin olduğundan değil.

Şu an 500GB M.2 SSD var. Fakat bu yetmediği için 1TB'lık SSD almak istiyorum. Anakartımda 2. M.2 girişi bulunuyor o yüzden ilk tercihim M.2 fakat güzel indirimde SATA varsa onu da değerlendirebilirim. (Gaming.Gen.TR sitesinden önerebilirseniz daha iyi olur fakat başka siteden de alabilirim.

Benim laptopum PCI-e-3 olmasına rağmen 980 Pro almıştım 2500 liraya. O zaman 2300 lira olduğundan 970 EVO Plus ileride alırım dedim. KC3000 alın eğer PCI-e-4'SE fakat değilse 970 EVO Plus alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı