ProximusTwo
Megapat
- Makaleler
- 13
Fury Renegade var KC3000 parasına.Benim laptopum PCI-e-3 olmasına rağmen 980 Pro almıştım 2500 liraya. O zaman 2300 lira olduğundan 970 EVO Plus ileride alırım dedim. KC3000 alın eğer PCI-e-4'SE fakat değilse 970 EVO Plus alın.
Çöp bu disk kardeşim. DRAM yok, kontrolcü dandik, QLC NAND ile gelebiliyor.Hocam 2000 TL'ye en iyi bu olacaktır diye düşünüyorum hem anakartınız GEN4x4 destekliyor bunu kullanmak lazım hocam. Şu anki 512 GB tahminimce GEN3x4 ve GEN4x4 destekleyen slota takılı eğer GEN4x4 SSD alırsanız yerini değiştirmeyi unutmayın.
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.201,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçeye bu.Ehh yani. Orta segment, DRAM'i berbat, yazılımı ondan da berbat. Ben şahsen almam.
Fury Renegade var KC3000 parasına.
Çöp bu disk kardeşim. DRAM yok, kontrolcü dandik, QLC NAND ile gelebiliyor.
Üstüne koyulacaksa bu asla Samsung 970 olamaz. Arkadaşımızın dediği doğru. KC3000 gibi bir model var SAMSUNG aynı fiyata.Kanka üstüne biraz daha koyup alabilir 2000 TL'ye aldıgı SSD çok götürmez ve arada ahım şahım bir fark yok benim attığım 2600. Şu forumda sırf insanları aşağılamak için mesaj atıyorsunuz ya forumdan soğutuyorsunuz insani.
Üstüne koyulacaksa bu asla Samsung 970 olamaz. Arkadaşımızın dediği doğru. KC3000 gibi bir model var Samsung aynı fiyata.
Aynı fiyata daha iyisi varken neden Samsung alsın? Samsung kötü demiyoruz. Anla şunu. Belli ki Smasung kullanıyorsun ve beğenmişsin ama aynı fiyata daha iyileri var. Fan boyluk taslamayın bir markayı kullandığınızda.Sadece kötü yorumları eleştirmiyor haklı olanlarada aynı muameleyi yapıyor bu sırf bu onu da değil diğer konulardada mesajlarını görüyorum.
NE? Samsung SSD sektöründe bayağı iyi bir markayken nasıl bu Samsung 970 EVO olamaz? Abim de ben de bu SSD2'yi kullanıyoruz ve abim su anda 3. yılında SSD ile birlikte ve hiçbir şekilde sıkıntı yaratmadığını söylüyor. Ben de zaten abimden tavsiye alarak aldı bu SSD'yi.
KC3000 ve Fury Renegade, o 970 EVO Plus ve 980 PRO modellerini yuvarlar. Fahiş fiyatlılar ve hiçbir mantıkları yok.NE? Samsung SSD sektöründe baya iyi bir markayken nasıl bu samsung 970 evo olamaz? abim de ben de bu ssd2Yi kullanıyoruz ve abim su anda 3. yılında ssd ile birlikte ve hiç bir şekilde sıkıntı yaratmadığını söylüyor. ben de zaten abimden tavsiye alarak aldı bu ssd'yi.
Haksız olduğum yerde yazabilirsin. Seni ne tutuyor?Sadece kötü yorumları eleştirmiyor haklı olanlarada aynı muameleyi yapıyor bu sırf bu onuda değil diğer konulardada mesajlarını görüyorum.
Üstüne koyulacaksa bu asla Samsung 970 olamaz. Arkadaşımızın dediği doğru. KC3000 gibi bir model var Samsung aynı fiyata.
Bak bakalım hangisi daha iyi?
Hocam arkadaşın sistemi PCI-e-3 ise 970 EVO Plus daha iyi bir seçenek, PCI-e-4 ise KC3000 daha iyi bir seçenek olur. Özelliğini bilmeden konuşamayız.