1TB SSD önerisi

Bütçe
2000
Benim laptopum PCI-e-3 olmasına rağmen 980 Pro almıştım 2500 liraya. O zaman 2300 lira olduğundan 970 EVO Plus ileride alırım dedim. KC3000 alın eğer PCI-e-4'SE fakat değilse 970 EVO Plus alın.
Fury Renegade var KC3000 parasına.
Çöp bu disk kardeşim. DRAM yok, kontrolcü dandik, QLC NAND ile gelebiliyor.

Fury Renegade var KC3000 parasına.

Çöp bu disk kardeşim. DRAM yok, kontrolcü dandik, QLC NAND ile gelebiliyor.

Fury regenade zaten KC3000 ile neredeyse aynı. Hangisi bulunduysa o alınsın yeter. Ayrıca NV2 falan ben de önersem 1TB alınıysa Samsung veya Kingston bakılsın.

Üstüne koyulacaksa bu asla Samsung 970 olamaz. Arkadaşımızın dediği doğru. KC3000 gibi bir model var SAMSUNG aynı fiyata.

Bak bakalım hangisi daha iyi?

Sadece kötü yorumları eleştirmiyor haklı olanlarada aynı muameleyi yapıyor bu sırf bu onu da değil diğer konulardada mesajlarını görüyorum.

Üstüne koyulacaksa bu asla Samsung 970 olamaz. Arkadaşımızın dediği doğru. KC3000 gibi bir model var Samsung aynı fiyata.

NE? Samsung SSD sektöründe bayağı iyi bir markayken nasıl bu Samsung 970 EVO olamaz? Abim de ben de bu SSD2'yi kullanıyoruz ve abim su anda 3. yılında SSD ile birlikte ve hiçbir şekilde sıkıntı yaratmadığını söylüyor. Ben de zaten abimden tavsiye alarak aldı bu SSD'yi.

Aynı fiyata daha iyisi varken neden Samsung alsın? Samsung kötü demiyoruz. Anla şunu. Belli ki Smasung kullanıyorsun ve beğenmişsin ama aynı fiyata daha iyileri var. Fan boyluk taslamayın bir markayı kullandığınızda.

KC3000 ve Fury Renegade, o 970 EVO Plus ve 980 PRO modellerini yuvarlar. Fahiş fiyatlılar ve hiçbir mantıkları yok.
Sadece kötü yorumları eleştirmiyor haklı olanlarada aynı muameleyi yapıyor bu sırf bu onuda değil diğer konulardada mesajlarını görüyorum.
Haksız olduğum yerde yazabilirsin. Seni ne tutuyor?

Hocam arkadaşın sistemi PCI-e-3 ise 970 EVO Plus daha iyi bir seçenek, PCI-e-4 ise KC3000 daha iyi bir seçenek olur. Özelliğini bilmeden konuşamayız.

Hocam arkadaşın sistemi PCI-e-3 ise 970 EVO Plus daha iyi bir seçenek, PCI-e-4 ise KC3000 daha iyi bir seçenek olur. Özelliğini bilmeden konuşamayız.
Aynı fiyata KC3000 ve Fury Renegade de var. Hatta daha pahalı 980 Pro. Gen 3 de olsa çalıştırabilir zaten Gen 4 M.2 SSD'leri fakat Gen 3 sınırına takılır. Alınabilirlikleri yok 980 Pro ve 970 EVO Plus'ın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…