1TB SSD önerisi

Bütçe
2000
VP100 M2 SSD sabah geldi daha kurmadım. Kioxia exceria 500GB sata SSD var, VP100'ü ana depolama yapıp satayı 2. yapıcam hocam.

Samsung SSD'ler uzun ömürlü sayılıyor. Sıkıntı yaşamazsın. 980 Pro'dan 1 tık üzeri 990 Pro alabilirsin mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
VP100 M.2 SSD sabah geldi daha kurmadım. Kioxia Exceria 500GB SATA SSD var, VP100'ü ana depolama yapıp SATA'yı 2. yapacağım hocam.

Kurdum test yaptım iyi gibi tek eksi yani laptop kasasini hafif zorluyor laptoptaki SSD soğutucusunu cikarmama rağmen (2. el ürün gönderiyor diyen vardi baktm ilk kullanan ben oluyorum)

@sametpnrc kurdun mu? Nasil? Memnun musun?

Dosya Ekleri

• IMG_20240125_135501.jpg
    249,9 KB · Görüntüleme: 168
Son düzenleme:
Kurdum test yaptım iyi gibi tek eksi yani laptop kasasini hafif zorluyor laptoptaki SSD soğutucusunu cikarmama rağmen (2. el ürün gönderiyor diyen vardi baktm ilk kullanan ben oluyorum)

@sametpnrc kurdun mu? Nasil? Memnun musun?
Daha kurmadım hocam. Kasayı da temizlemem gerekiyor, ikisini tek seferde yapıcam ama müsait zamanım yok hafta sonu kurarsam güncellerim.

PCle 3.0 okuma hızında maksimum verim budur @LightningBird

Dosya Ekleri

• 1706652352902.png
    313,6 KB · Görüntüleme: 173
Son düzenleme:
Daha kurmadım hocam. Kasayı da temizlemem gerekiyor, ikisini tek seferde yapacağım ama müsait zamanım yok hafta sonu kurarsam güncellerim.

PCI-e 3.0 okuma hızında maksimum verim budur @LightningBird

Ben garip bir olay yaşadım, dün Acer Care Center ile The Finals oynarken SSD taramasi yaptm gitti SSD baktm SSD yok gibi davranıyor PC bu CrystalDiskInfo bile görmüyordu laptopu resetledim halen yok sonra kapatip 10 saniye kapama tusuna basip batarya resetledim (yeni Nitro5'lerde öyle imiş) açtım PC'yi öyle SSD geldi umarim hasar almamıştır, test yaptm denemeler yaptm sorun görünmüyor.

Edit: Aradan günler geçti sorun yok, Acer Care Center tanımadı herhalde anlamadim ama sorun yok herhalde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…