1TB SSD önerisi

1 aydır ben de araştırıyorum. Fiyat/Performans olarak en iyisi Kioxia Exeria G3 Plus.

Degil. Isinan bir SSD ve DRAM yok. Ayni fiyata SN580 veya daha uyguna Exceria G2 daha mantikli.
Haklısınız hocam zaten yorumumu da pek beğenen olmamış :). Fakat söylediğiniz SSD'ler aynı fiyatta değil. Ayrıca G2 PCIe 3.0. Ha ama bence de problem yok. SN580'de de DRAM mevcut değil diye biliyorum zaten.

Ayrıca en uygun satıcılara da pek güvenemedim açıkçası. Bilindik mağaza yok.(Kendi açımdan)

Haklısınız hocam zaten yorumumu da pek beğenen olmamış :). Fakat söylediğiniz SSD'ler aynı fiyatta değil. Ayrıca G2 PCI-e 3.0. ha ama bence de problem yok. SN580'de de DRAM mevcut değil diye biliyorum zaten.

Ayrıca en uygun satıcılara da pek güvenemedim açıkçası. Bilindik mağaza yok.(kendi açımdan)

SN580 de evet DRAM yok ama 200 MB HMB onbellek bulundurdugu icin daha stabil. G3 te bu deger 64MB. Ekstradan SN580 daha serin calisiyor. Yani 2. SSD yapmak icin cok daha iyi bir secenek. G2 ise Windows kurulumu yapilacaksa DRAM bulundurdugu icin daha mantikli. SN5000 de G3 ten daha iyi bir secenek.

Haklısınız hocam zaten yorumumu da pek beğenen olmamış :). Fakat söylediğiniz SSD'ler aynı fiyatta değil. Ayrıca G2 PCIe 3.0. Ha ama bence de problem yok. SN580'de de DRAM mevcut değil diye biliyorum zaten.

Ayrıca en uygun satıcılara da pek güvenemedim açıkçası. Bilindik mağaza yok.(Kendi açımdan)
Alternatif SN5000 var:

Exceria G2 zaten DRAM'i için alınıyor, o ayrı bir mesele ama Exceria G3 ile SN5000 DRAM'siz kategorisinde ve daha serin olması, daha iyi kontrolcüsü ile çoğunlukla SN5000 öneririz. Exceria G3 ne yazıkki diğer bir çok SSD gibi almanın manası olmayan modellerden.

1TB SSD önerisi yapar mısınız? Bana da gerekiyor. Elimdeki Kingston 512 GB satıp.
Bütçe daha az ise:

Bütçe daha az ise:

SN580 daha mantikli olur SN5000 yerine. HMB onbellegi daha yuksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı