1TB SSD önerisi

Hocam lütfen attığım incelemeyi okuyun ve ondan sonra G2 alınmaz deyin.

Hocam lütfen attığım incelemeyi okuyun ve ondan sonra G2 alınmaz deyin.

Hocam sizin anlamadığınız şu. G2 kötü değil zaten. Ama 1) Bu fiyata göre pahalı, 2) Aynı fiyata Aynı markanın üst modeli olan g3 modelini alabiliyorsunuz ve hızı 2 katından daha fazla. :D Alınmaz yani.

Hocam sizin anlamadığınız şu. G2 kötü değil zaten. Ama 1) Bu fiyata göre pahalı, 2) Aynı fiyata Aynı markanın üst modeli olan g3 modelini alabiliyorsunuz ve hızı 2 katından daha fazla. :D Alınmaz yani.
Tamam da ben zaten G3 önermişim? Adam anlasa G2 almaz zaten. Ben tavsiyelerimi sundum. Bizde biliyoruz G3 varken G2 ne.

Tamam da ben zaten G3 önermişim? Adam anlasa G2 almaz zaten. Ben tavsiyelerimi sundum. Bizde biliyoruz G3 varken G2 ne.
O zaman niye önerdiniz g2'yi ? G3 daha iyi. Onu atıyorsunuz. Aynı fiyata bir de G2 atıyorsunuz. Saçma olmuş.

Hakkını veren SSD olduğu için önerdim. Bir de hocam ne kafanıza taktınız şunu?
Hayır yani doğru yerde doğru bilgi verilir. G2 iyi ama fiyatı çok pahalı çünkü aynı fiyata G3 alabiliyorsunuz. Takan ben değilim ayrıca. G2 alınmazmış haklısınız dediğinizde konu kapanmıştı zaten ama illaki mesaj atmaya karar verdiniz o yüzden ben de cevap verdim :D

Ben daha fazla konuşmayacağım. Yukarıdaki mesajları okuyun. Çünkü belli ki okumamışsınız. Savunduğunuz şey şu hocam, aynı fiyata ferrari ve megan var ikisini de öneriyim.

Ben daha fazla konuşmayacağım. Yukarıdaki mesajları okuyun. Çünkü belli ki okumamışsınız. Savunduğunuz şey şu hocam, aynı fiyata ferrari ve megan var ikisini de öneriyim.
Tamam hocam sen inat etmeye devam et ben senle vaktimi harcamayacağım. Sen git g2 al aynı fiyata :D

@Sanctum72 G2 öneriyoruz çünkü G2'de DDR4 DRAM bulunuyor. G3'te böyle bir donanım yok. Windows kurulacağı zaman DRAM barındıran bir SSD çok daha akıcı ve kararlı olur.

SN3000'de rezalet bir öneri doğrusu. QLC NAND ve ne olduğu belli olmayan bir kontrolcüsü var. Aynı zamanda G3'te, SN5000 varken pek önermediğim bir model.
Daha fazla ısınması, ve daha zayıf kontrolcüsü kaynaklı.

1 TB SSD almak istiyorum ama bir sürü çeşit çeşit markalar var. Oyunlar için hangi markayı tercih etmeliyim?
Windows kuracaksanız Exceria G2.
Sadece oyun ve depolama için SN5000.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı