GeForce GTX 1060
Hectopat
Daha fazla
Tamam hocam G2 alınmazmış.Alınmaz tabi. PCIE 3 ve ona göre aşırı pahalı. Aynı fiyata PCIE 4 alabiliyorsun
Hocam lütfen attığım incelemeyi okuyun ve ondan sonra G2 alınmaz deyin.
Bunu al direkt. Anakartında soğutma bloğu var mı M.2 ssd için ?
Hocam sizin anlamadığınız şu. G2 kötü değil zaten. Ama 1) Bu fiyata göre pahalı, 2) Aynı fiyata Aynı markanın üst modeli olan g3 modelini alabiliyorsunuz ve hızı 2 katından daha fazla.Hocam lütfen attığım incelemeyi okuyun ve ondan sonra G2 alınmaz deyin.
İnceleme: KIOXIA EXCERIA G2 1 TB M.2 NVMe SSD
Merhaba, bu inceleme size EXCERIA G2 serisi M.2 NVMe SSD hakkında bilgi sağlayacak. ÖZELLİKLER TEKNİK KIOXIA 3D NAND BiCS Flash. PCIe Gen 3.0 x4, NVMe 1.3c arabirimi. 2100 MB okuma / 1700 MB'a varan yazma hızı. 1 TB Exceria G2 için 400,000 IOPS rastgele okuma hızı. Yük altındayken...www.technopat.net
Tamam da ben zaten G3 önermişim? Adam anlasa G2 almaz zaten. Ben tavsiyelerimi sundum. Bizde biliyoruz G3 varken G2 ne.Hocam sizin anlamadığınız şu. G2 kötü değil zaten. Ama 1) Bu fiyata göre pahalı, 2) Aynı fiyata Aynı markanın üst modeli olan g3 modelini alabiliyorsunuz ve hızı 2 katından daha fazla.Alınmaz yani.
O zaman niye önerdiniz g2'yi ? G3 daha iyi. Onu atıyorsunuz. Aynı fiyata bir de G2 atıyorsunuz. Saçma olmuş.Tamam da ben zaten G3 önermişim? Adam anlasa G2 almaz zaten. Ben tavsiyelerimi sundum. Bizde biliyoruz G3 varken G2 ne.
Hakkını veren SSD olduğu için önerdim. Bir de hocam ne kafanıza taktınız şunu?O zaman niye önerdiniz g2'yi ? G3 daha iyi. Onu atıyorsunuz. Aynı fiyata bir de G2 atıyorsunuz. Saçma olmuş.
Hayır yani doğru yerde doğru bilgi verilir. G2 iyi ama fiyatı çok pahalı çünkü aynı fiyata G3 alabiliyorsunuz. Takan ben değilim ayrıca. G2 alınmazmış haklısınız dediğinizde konu kapanmıştı zaten ama illaki mesaj atmaya karar verdiniz o yüzden ben de cevap verdimHakkını veren SSD olduğu için önerdim. Bir de hocam ne kafanıza taktınız şunu?
Tamam hocam sen inat etmeye devam et ben senle vaktimi harcamayacağım. Sen git g2 al aynı fiyataBen daha fazla konuşmayacağım. Yukarıdaki mesajları okuyun. Çünkü belli ki okumamışsınız. Savunduğunuz şey şu hocam, aynı fiyata ferrari ve megan var ikisini de öneriyim.
Windows kuracaksanız Exceria G2.1 TB SSD almak istiyorum ama bir sürü çeşit çeşit markalar var. Oyunlar için hangi markayı tercih etmeliyim?