1TB SSD vs 2TB HDD

Dediğim gibi bu artılar konsola etki etmiyor, PS4'de zaten SATA3 desteği de yok.

Daha önce SSD ye sahip bir konsol kullandınız mı? Ezbere, kağıt üstü bilgiyle olmuyor bu iş.
İkisini de kullandım. O yüzden ben bilerek yorum yapıyorum. Lütfen siz de forumda yanlış bilgi vermekten vazgeçin!

İkisini de kullandım. O yüzden ben bilerek yorum yapıyorum. Lütfen sizde forumda yanlış bilgi vermekten vazgeçin!

Doğrusu neyse kanıtlayın o zaman, bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu benim kanıtım.

Doğrusu neyse kanıtlayın o zaman, bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu benim kanıtım.

Videonun tamamını izleyerek yorum yapma yeteneğine sahip olursanız belki gelip özür dilersiniz :)

@D6603 yanlış bilgivermeyi bırakırsın eğer videoyu doğru izlersen :)

Videonun tamamını izleyerek yorum yapma yeteneğine sahip olursanız belki gelip özür dilersiniz :)

@D6603 yanlış bilgivermeyi bırakırsın eğer videoyu doğru izlersen :)

Arkadaşım konuyu okumaktan aciz misin? Attığın video PS4 Pro'a ait bir video, PS4 Pro SATA3 desteği sunuyor, konu sahibinde PS4 var. Hala diretiyorsun, ayrıca ne için özür dileyeceğim?

Arkadaşım konuyu okumaktan aciz misin? Attığın video PS4 Pro'a ait bir video, PS4 Pro SATA3 desteği sunuyor, konu sahibinde PS4 var. Hala diretiyorsun, ayrıca ne için özür dileyeceğim?
Senin bize attığın videonun son dakikalarında 30 saniyeye varan farklar var tekrar bak istersen.

1588069306095.png

PS4 bu.

Video linki:

Neden yanlış bilgide diretiyorsunuz?
@Kerem00 Hocam böyle insanlar hatalarını, yanlış bildiklerini savunmakta diretir. Ben kanıt atıyorum kırk dereden su getiriyor :) Bir de pişkin pişkin ''neden özür dileyeceğim'' diyor!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı