Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #41 21584 dedi: Ne yediğinde acısı geçmiyor acaba? Beladan uzak durdukça hiçbir yerin acımaz dostum. Genişletmek için tıkla... O bacak yanına atılan low kickin acısı bir hafta geçmez tecrübe isterseniz suriyelilerin mahallesine gidin deneyin.
21584 dedi: Ne yediğinde acısı geçmiyor acaba? Beladan uzak durdukça hiçbir yerin acımaz dostum. Genişletmek için tıkla... O bacak yanına atılan low kickin acısı bir hafta geçmez tecrübe isterseniz suriyelilerin mahallesine gidin deneyin.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 2 Mart 2021 #42 Metomeister dedi: O bacak yanına atılan low kickin acısı bir hafta geçmez tecrübe isterseniz suriyelilerin mahallesine gidin deneyin. Genişletmek için tıkla... Niye gidip deneyeyim, niye sorun arayayım kafan mı güzel?
Metomeister dedi: O bacak yanına atılan low kickin acısı bir hafta geçmez tecrübe isterseniz suriyelilerin mahallesine gidin deneyin. Genişletmek için tıkla... Niye gidip deneyeyim, niye sorun arayayım kafan mı güzel?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.220 Makaleler 3 Çözümler 61 2 Mart 2021 #43 Metomeister dedi: Adım 10; -1V1 geleceğim deyip arkadaşlarını getirirse tabana kuvvet koşun ama nasıl koşun, o güne kadar aldığınız besinleri yakacak gibi koşun. Genişletmek için tıkla...
Metomeister dedi: Adım 10; -1V1 geleceğim deyip arkadaşlarını getirirse tabana kuvvet koşun ama nasıl koşun, o güne kadar aldığınız besinleri yakacak gibi koşun. Genişletmek için tıkla...
Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #44 21584 dedi: Niye gidip deneyeyim, niye sorun arayayım kafan mı güzel? Genişletmek için tıkla... Öncelikle kafam güzel değil sordunuz ya soruyu içinizde kalmasın diye şey ettim.
21584 dedi: Niye gidip deneyeyim, niye sorun arayayım kafan mı güzel? Genişletmek için tıkla... Öncelikle kafam güzel değil sordunuz ya soruyu içinizde kalmasın diye şey ettim.
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 2 Mart 2021 #45 Kavgada bunları yapabilecek adamla zaten kavga edilmez.
Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #46 Gravax06 dedi: Kavgada bunları yapabilecek adamla zaten kavga edilmez. Genişletmek için tıkla... Doğru
Gravax06 dedi: Kavgada bunları yapabilecek adamla zaten kavga edilmez. Genişletmek için tıkla... Doğru
if ı can prove Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 547 Çözümler 1 2 Mart 2021 #47 ı love you dedi: Bıç gelirse ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Tabanca çekeceksin.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 2 Mart 2021 #48 hadwiger dedi: Ben de bir şey ekleyeyim; Karşınızdaki kişiyi yüz üstü şekilde yere düşürmeyi başarırsanız tutup yan çevirin ki rahat nefes alabilisin. Genişletmek için tıkla... Hatta yatırmışken yorgan yastık da getirin de rahat etsin.
hadwiger dedi: Ben de bir şey ekleyeyim; Karşınızdaki kişiyi yüz üstü şekilde yere düşürmeyi başarırsanız tutup yan çevirin ki rahat nefes alabilisin. Genişletmek için tıkla... Hatta yatırmışken yorgan yastık da getirin de rahat etsin.
Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #49 if ı can prove dedi: Tabanca çekeceksin. Genişletmek için tıkla... O zaman yatarın var.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 2 Mart 2021 #50 Metomeister dedi: Öncelikle kafam güzel değil sordunuz ya soruyu içinizde kalmasın diye şey ettim. Genişletmek için tıkla... Tecrübelerini paylaşman ne hoş o halde.
Metomeister dedi: Öncelikle kafam güzel değil sordunuz ya soruyu içinizde kalmasın diye şey ettim. Genişletmek için tıkla... Tecrübelerini paylaşman ne hoş o halde.