2.0 CDTI Insignia alınır mı?

sameteln

Picopat
Daha fazla  
160.000 170.000 km civarlarında 2.0 CDTI 160 HP motorlu Insignia alınır mı?
Insignia'lar cok arıza veriyor diyen bir kesim var ama bunların çoğu kulaktan dolma bilgi ile konuşuyor kullananların çoğu ise gorunlsrda dolaştığım kadarıyla yağını suyunu eksik etmesen sorun cıkarmaz diyorlar. Bende açıkçası arada kaldım.
Ya 2010 Insignia alayı düşünüyorum ya da 2018-2016 arası bir focus almayı düşünüyorum aşağı yukarı aynı fiyat.
Hangisini tercih etmem gerekiyorsa sebebleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. Aklımda soru işareti kalmaz.

Bizde 2010 130HP 2.0 Insignia vardı. Satarken bilmediğimiz, fark etmediğimiz arızalarını öğrendik ve zor sattık öyle diyeyim.
Alacaksanız güzel bir ekspertiz raporu var ise alın.

160.000 170.000 km civarlarında 2.0 CDTI 160 HP motorlu Insignia alınır mı?
Insignia'lar cok arıza veriyor diyen bir kesim var ama bunların çoğu kulaktan dolma bilgi ile konuşuyor kullananların çoğu ise gorunlsrda dolaştığım kadarıyla yağını suyunu eksik etmesen sorun cıkarmaz diyorlar. Bende açıkçası arada kaldım.
Ya 2010 Insignia alayı düşünüyorum ya da 2018-2016 arası bir focus almayı düşünüyorum aşağı yukarı aynı fiyat.
Hangisini tercih etmem gerekiyorsa sebebleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. Aklımda soru işareti kalmaz.
Dizel 2.0CDTI yerine 1.6T+LPG almak daha mantıklı.

Audi A4 B8, Honda Accord’da düşünülebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı