2.0 TDI SuperB prestige vs 1.6 Crdı Tucson Elite 2020

DSG'den korkmayın hocam temiz kullanın hiçbir şey olmaz.

DSG'den korkmayın hocam temiz kullanın hiçbir şey olmaz.
Turbo olduğu için 2 araçta da toyotaya göre bayırlarda bayılmaz

Hocam bütçenizi bilmiyorum ama Opel Insignia 2.0 dizellere de bakabilirsiniz 4 çeker olanları da var piyasası biraz yavaş ama o da performans ve genişlik olarak size yetecektir hem de daha uygun fiyatlı bir araç.

Hocam bütçenizi bilmiyorum ama Opel Insignia 2.0 dizellere de bakabilirsiniz 4 çeker olanları da var piyasası biraz yavaş ama o da performans ve genişlik olarak size yetecektir hem de daha uygun fiyatlı bir araç.

Opel pek hoşuma gitmiyor.

Dediğim gibi ucuz ve üzmiycek bir şey istiyorum baktıklarim 90 bin ila 150 bin arasında şu anki Corolla'da 118 binde.

Bakım derdiyle uraşmak istemiyorum Toyota'nın suvlarına bakıyorum Skoda'sı olan arkadaşlarla konustum 8 yıllık araba sıkıntı cıkarır dediler.

Dedigim gibi nasil kullanildigini bilmiyoruz. Sorun cikarmaz diyen arkadaslar neye gore diyor acaba merak ediyorum.

Tam bütçe nedir?

Burada önemli olan tork biri 400 diğeri 320 Nm tork gücüne sahip

2.0tdi Skoda yağ gibi akar yolda. Temiz kullanıldığında DSG'nin kısa sürede sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…