2.0 TDI SuperB prestige vs 1.6 Crdı Tucson Elite 2020

Şu an elimizde 1.6 132 bg 2018 Corolla var araç gayet güzel ama artık sığamıyoruz sığsak bile yolarda rampalarda atmosferiğin azizliğini hissetiriyor tek olsam gayet seri ama kalabalık olunca olmuyor.

Japon'dan almana geçeceğim için bir tık korkum var DSG'den özellikle.

DSG'den korkmayın hocam temiz kullanın hiçbir şey olmaz.

DSG'den korkmayın hocam temiz kullanın hiçbir şey olmaz.
Turbo olduğu için 2 araçta da toyotaya göre bayırlarda bayılmaz

Hocam biraz da geniş olması gerekiyor o yüzden 2 sinin arası çok makul geldi DSG şanzımanda biraz korkutuyor.

400 ila 500 kg arasındadır biraz daha geniş olması gerekiyor aracında yüksek kilometreli alman korkutuyor insanı.

Şu an elimizde bulunan aracı satıp çok borca girmeden almak istiyoruz.

Hocam bütçenizi bilmiyorum ama Opel Insignia 2.0 dizellere de bakabilirsiniz 4 çeker olanları da var piyasası biraz yavaş ama o da performans ve genişlik olarak size yetecektir hem de daha uygun fiyatlı bir araç.

Hocam bütçenizi bilmiyorum ama Opel Insignia 2.0 dizellere de bakabilirsiniz 4 çeker olanları da var piyasası biraz yavaş ama o da performans ve genişlik olarak size yetecektir hem de daha uygun fiyatlı bir araç.

Opel pek hoşuma gitmiyor.

Sizin aractan kullandim, araba aşırı dolu olmadigi surece iyi gidiyor ama torku biraz dusuk ve karavan cekmez.

Dedigim gibi almanlar kaliteli yapar ama sorunsuz yapmaz, isciligi ve parcalari pahalidir. Ama sizin durumda 2.0TDI daha iyi olacaktir ama o riski goze almaniz lazim. Baktiginiz SuperB'ler kac binde oluyor?

Dediğim gibi ucuz ve üzmiycek bir şey istiyorum baktıklarim 90 bin ila 150 bin arasında şu anki Corolla'da 118 binde.

2.0 SuperB tabii ki de. Japon'dan Alman'a geçiyorsanız sadece masraf ve korku olarak bakmayın 😃 güç, konfor ve kalite daha üst seviyede olacak. Tek yapmanız gereken aracı bakımsız bırakmamak. Alman kullandıktan sonra bir daha diğer markalara geçilmiyor, bende bu şekilde. SuperB'in üstü göreceksiniz premium alman olacaktır.

Bakım derdiyle uraşmak istemiyorum Toyota'nın suvlarına bakıyorum Skoda'sı olan arkadaşlarla konustum 8 yıllık araba sıkıntı cıkarır dediler.

Dediğim gibi ucuz ve üzmiycek bir şey istiyorum baktıklarim 90 bin ila 150 bin arasında şu anki Corolla'da 118 binde.

Bakım derdiyle uraşmak istemiyorum Toyota'nın suvlarına bakıyorum Skoda'sı olan arkadaşlarla konustum 8 yıllık araba sıkıntı cıkarır dediler.
Dedigim gibi nasil kullanildigini bilmiyoruz. Sorun cikarmaz diyen arkadaslar neye gore diyor acaba merak ediyorum.

Tam bütçe nedir?

Burada önemli olan tork biri 400 diğeri 320 Nm tork gücüne sahip 👇

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı