2.0 USB Hub sorun olu mu?

Yunus mrk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Trendyol'dan USB Hub aldım, dikkat etmemişim 2.0 diyor. Sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantı hızı daha düşük olur. İade edip, 3.0 alın.

Arkadaşlar Trendyol'dan USB Hub aldım, dikkat etmemişim 2.0 diyor. Sorun olur mu?
2.0 en yaygın olnadır yazıcılar çoğu mouse klavye onu kullanır fakat 3.0 girişlerde var siz usb huba ne takacaksınız öğrenebilirsek net cevap veririz

2.0 en yaygın olnadır yazıcılar çoğu mouse klavye onu kullanır fakat 3.0 girişlerde var siz usb huba ne takacaksınız öğrenebilirsek net cevap veririz
Alıcağım PC de 3 USB girişi vardı bende mause klavye birde wifi apartı için aldım.
Birde wifi apartı da 2.0 300 mbps mis
USB Hub da 480 mbps 500 HDD diyor benimki ssd sorun olur mu
Alıcağım PC de 3 USB girişi vardı bende mause klavye birde wifi apartı için aldım.
Birde wifi apartı da 2.0 300 mbps mis
USB Hub da 480 mbps 500 HDD diyor benimki ssd sorun olur mu
Arkadaşlar iade talebi oluşturacam hızlı yanıtlarsanız sevinirim gerek var mı iade ye .

Son düzenleme:
2.0 yeter o işlere ama aldığın fiyat da önemli. Umarım 50 TL vermemişsinidir.

İkisine toplam 40 TL verdim iş görür mü sıkıntı çıkarır mi?
İkisine de derken? Ayrıca HDD takacaksan çok fena darboğaz yapacaktır, adaptörsüz ise muhtemelen çalıştırmayacaktır bile. Adaptörlü 3.0 yönelin herhangi bir veri işleminiz varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…