2.0 USB Hub sorun olu mu?

SSD bilgisayara takılı olacaksa sorun çıkarmaz, ama cümlelerin çok karışık yanlış anlamış da olabilirim.

Bilgisayarın SSD'si olacak
Wi-Fi apartı da aldım 2.0 300mbsp sorun olur mu?
USB Hub aldım 2.0 480Mbps yazıyor bir de HDD 500 yazıyor ikside 20 TL iş görür mü?
Wi-Fi apartı mouse klavye takacağım.

HDD 500 ne bilmiyorum ama klavye, fare ve Wi-Fi adaptörü için yetecektir. Wi-Fi da kesilme yoksa sıkıntı olmaz. Ama klavye ve faren çok ışıklıysa, ileride ben buna harici HDD bağlarım diyorsan ve bütçen elveriyorsa iade edip adaptörlü bir 3.0 HUB almak daha mantıklı.

HDD 500 ne bilmiyorum ama klavye, fare ve Wi-Fi adaptörü için yetecektir. Wi-Fi da kesilme yoksa sıkıntı olmaz. Ama klavye ve faren çok ışıklıysa, ileride ben buna harici HDD bağlarım diyorsan ve bütçen elveriyorsa iade edip adaptörlü bir 3.0 HUB almak daha mantıklı.
Adaptör lu ne?
Arkadaşlar bir tane USB Hub aldım 2.0 almışım wifi apartı, mause, klavye için kullanicam sorun olurmu üzerinde 480mbps yazıyor birde 500 HDD
2. Sorum wifi apartı aldım o da 2.0 300 mbps yazıyor sıkıntı olur mu değiştiriyim mi ?

Son düzenleme:
Adaptör lu ne?
Arkadaşlar bir tane USB Hub aldım 2.0 almışım wifi apartı, mause, klavye için kullanicam sorun olurmu üzerinde 480mbps yazıyor birde 500 HDD
2. Sorum wifi apartı aldım o da 2.0 300 mbps yazıyor sıkıntı olur mu değiştiriyim mi ?
Adaptör harici besleme için, HUB'larda en gerekli şey diyebiliriz. Wi-Fi aparatı hakkında fikrim yok. Bu arada aldığınız ürünlerinin linkini bıraksanız sanki biraz daha iyi fikir verebiliriz ha?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı