YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.995 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #21 focevher dedi: Hocam o zaman ATK Battle Axe Pro'yu beklemenizi tavsiye ederim biraz çıkarsanız GameSir supernovada mantıklıdır. Genişletmek için tıkla... O kadar çıkamam hocam dediğin gibi fazla para vermeyi pek istemiyorum. Fantech EOS Pro nasıldır?
focevher dedi: Hocam o zaman ATK Battle Axe Pro'yu beklemenizi tavsiye ederim biraz çıkarsanız GameSir supernovada mantıklıdır. Genişletmek için tıkla... O kadar çıkamam hocam dediğin gibi fazla para vermeyi pek istemiyorum. Fantech EOS Pro nasıldır?
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.214 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #22 YüzbaşıJohnPrice dedi: O kadar çıkamam hocam dediğin gibi fazla para vermeyi pek istemiyorum. Fantech EOS Pro nasıldır? Genişletmek için tıkla... Hocam EOS Pro bildiğim kadarıyla biraz sıkıntılı bir kol aceleniz yoksa Battle Axe beklemenizi tavsiye ederim veya attığım ilandaki kolu almanızı. Son düzenleme: 7 Ağustos 2025
YüzbaşıJohnPrice dedi: O kadar çıkamam hocam dediğin gibi fazla para vermeyi pek istemiyorum. Fantech EOS Pro nasıldır? Genişletmek için tıkla... Hocam EOS Pro bildiğim kadarıyla biraz sıkıntılı bir kol aceleniz yoksa Battle Axe beklemenizi tavsiye ederim veya attığım ilandaki kolu almanızı.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.995 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #23 focevher dedi: Hocam EOS Pro bildiğim kadarıyla biraz sıkıntılı bir kol aceleniz yoksa Battle Axe beklemenizi tavsiye ederim veya attığım ilandaki kolu almanızı. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sıkıntısı var? Battle Axe gelmezse alternatif ne alabilirim? 2. El düşünmüyorum.
focevher dedi: Hocam EOS Pro bildiğim kadarıyla biraz sıkıntılı bir kol aceleniz yoksa Battle Axe beklemenizi tavsiye ederim veya attığım ilandaki kolu almanızı. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sıkıntısı var? Battle Axe gelmezse alternatif ne alabilirim? 2. El düşünmüyorum.
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.214 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #24 YüzbaşıJohnPrice dedi: Ne gibi sıkıntısı var? Battle Axe gelmezse alternatif ne alabilirim? 2. el düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam internet yorumlarında redditte vs. bir iki yoruma denk gelmiştim bir de Wraith outlete bakmanız bile sorunlu olduğunu anlamak için yetiyor. Hocam wraithdede yeni geldi BEITONG KunPeng 20 Oyun Kolu ama nasıl bir koldur bilemem tmr stick vs. var fiyatına göre güzel bir kol olabilir. Malzemesi içindeki anakartı vs. güzelse özelliklerine göre fiyatı iyi.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Ne gibi sıkıntısı var? Battle Axe gelmezse alternatif ne alabilirim? 2. el düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam internet yorumlarında redditte vs. bir iki yoruma denk gelmiştim bir de Wraith outlete bakmanız bile sorunlu olduğunu anlamak için yetiyor. Hocam wraithdede yeni geldi BEITONG KunPeng 20 Oyun Kolu ama nasıl bir koldur bilemem tmr stick vs. var fiyatına göre güzel bir kol olabilir. Malzemesi içindeki anakartı vs. güzelse özelliklerine göre fiyatı iyi.