2.000-2.300 TL'ye gamepad önerisi

Hocam o zaman ATK Battle Axe Pro'yu beklemenizi tavsiye ederim biraz çıkarsanız GameSir supernovada mantıklıdır.

O kadar çıkamam hocam dediğin gibi fazla para vermeyi pek istemiyorum. Fantech EOS Pro nasıldır?

O kadar çıkamam hocam dediğin gibi fazla para vermeyi pek istemiyorum. Fantech EOS Pro nasıldır?

Hocam EOS Pro bildiğim kadarıyla biraz sıkıntılı bir kol aceleniz yoksa Battle Axe beklemenizi tavsiye ederim veya attığım ilandaki kolu almanızı.

Son düzenleme:
Hocam EOS Pro bildiğim kadarıyla biraz sıkıntılı bir kol aceleniz yoksa Battle Axe beklemenizi tavsiye ederim veya attığım ilandaki kolu almanızı.

Ne gibi sıkıntısı var? Battle Axe gelmezse alternatif ne alabilirim? 2. El düşünmüyorum.

Ne gibi sıkıntısı var? Battle Axe gelmezse alternatif ne alabilirim? 2. el düşünmüyorum.

Hocam internet yorumlarında redditte vs. bir iki yoruma denk gelmiştim bir de Wraith outlete bakmanız bile sorunlu olduğunu anlamak için yetiyor.

Hocam wraithdede yeni geldi BEITONG KunPeng 20 Oyun Kolu ama nasıl bir koldur bilemem tmr stick vs. var fiyatına göre güzel bir kol olabilir.

Malzemesi içindeki anakartı vs. güzelse özelliklerine göre fiyatı iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı