2.000-2.500 TL'ye fare önerisi

Sanki fare bana da küçük geldi gibi.
O yüzden, Scyrox V8 çok daha kötü olur hocam. Çünkü full claw tutmadığını belirtmiş arkadaş. Sycrox V8 alacağına, Scyrox V6 alsın dedim. Shape farkı var.

Eli büyük, palm ya da yarı palm yarı claw tutuyor. Bütçeyi biraz arttırsa, Razer Deathadder v3 Hyperspeed ya da Pulsar Xlite v4 almasını şiddetle önerirdim...

Bütçede sınır yok dese, Razer Deathadder V3 pro derdim.

O yüzden, scyrox V8 çok daha kötü olur hocam. Çünkü full claw tutmadığını belirtmiş arkadaş. Sycrox V8 alacağına, scyrox V6 alsın dedim. Shape farkı var.

@miçobaba gerçekten de çok az farkları var. Bence de V6 daha iyi gibi.

Screenshot_2025-02-25-23-32-45-402_com.android.chrome-edit.jpg

@miçobaba gerçekten de çok az farkları var. Bence de V6 daha iyi gibi.

Eki Görüntüle 2432999
Merkezi yükseklik çok önemlidir. Bu fareleri insanlar genelde FPS oyunları için ve o oyunlarda insanlar daha iyi performans göstersin diye alıyorlar. FPS oyuncuları fare seçerken, malzeme kalitesi, osu, busu, şusu demeden, ilk önce 1. sıraya shape koymalıdır. Shape her şeydir. Merkezi yükseklik noktası, shape için en önemli noktadır.

Merkezi yükseklik çok önemlidir. Bu fareleri insanlar genelde FPS oyunları için ve o oyunlarda insanlar daha iyi performans göstersin diye alıyorlar. FPS oyuncuları fare seçerken, malzeme kalitesi, osu, busu, şusu demeden, ilk önce 1. sıraya shape koymalıdır. Shape her şeydir. Merkezi yükseklik noktası, shape için en önemli noktadır.
Bu nasıldır hocam. Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse bütçe arttırılırsa tercih edilir gibi.
Screenshot_2025-02-25-23-36-14-319_com.android.chrome-edit.jpg

O yüzden, Scyrox V8 çok daha kötü olur hocam. Çünkü full claw tutmadığını belirtmiş arkadaş. Sycrox V8 alacağına, Scyrox V6 alsın dedim. Shape farkı var.

Eli büyük, palm ya da yarı palm yarı claw tutuyor. Bütçeyi biraz arttırsa, Razer DeathAdder V3 HyperSpeed'ya da Pulsar Xlite V4 almasını şiddetle önerirdim...

Bütçede sınır yok dese, Razer DeathAdder V3 Pro derdim.

Hocam peki DeathAdder V3 Pro mu yoksa Viper V3 Pro mu? Hangisini alirsam daha sorunsuz ve uzun sureli kullanirim? Şu anki kullandigim ASUS Pugio 2'yi 3 seneden fazladir kullanıyorum ve sensorunde artik problem olmaya basladi. Ona gore 1-2 hafta sonra alabilirim bu 2'sinden birini

2500 TL'ye Razer Viper V3 HyperSpeed buldum ama bundan daha iyi bir seçenek var mı?

Hocam peki DeathAdder V3 Pro mu yoksa Viper V3 Pro mu? Hangisini alirsam daha sorunsuz ve uzun sureli kullanirim? Şu anki kullandigim ASUS Pugio 2'yi 3 seneden fazladir kullanıyorum ve sensorunde artik problem olmaya basladi. Ona gore 1-2 hafta sonra alabilirim bu 2'sinden birini
Razer Viper V3 Pro iyi bir mouse değil.(Profesyonel arena G2 oyuncusu maç içinde sorun yaşıyor.)

Ek olarak, "Razer Viper V3 Pro issues reddit" yazarsan google amcaya, ne kadar çok sorun yaşayan olduğunu ve yakın zamanda da konuların açıldığını da görürsün.

Bazen en güncel olan, en iyidir ama bazen de güncel olması kötüdür, zaman gerekir.

Güncellemelerle bu olayların kaçını çözmüşlerdir bilmiyorum çünkü bu kadar sorunu olan ve pahalı mouseyi takip etmeyi bıraktım.

Razer Deathadder V3 Pro öneririm.

Şahsen, ikinci kez Deathadder V3 proyu satın aldım, çok memnunum.

Kağıt üzerinde Razer Focus 30K Pro sensörden, Razer Focus 35K Pro ya geçtiklerine bakma. Fakat RAW değerlerindeki farkı uzmanlık seviyesi yüksek bir oyuncu olarak görmezden gelemem. Click latency ve sensor latency değerleri çok iyi olsa da, yine de bu kadar sorun yaşanılan bir fareyi almak istemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı