2.000-2.600 masaüstü ofis bilgisayar önerisi

Neyse tavsiye için teşekkür ederim sanırım i5 değil de ya Ryzen ya da i3 işlemcili bilgisayara bakacağım babamla bu konuyu konuşucam kendinizde iyi bakın.

Ben paranın karşılığını almandan bahsediyorum. Bilmediğim için soruyorum: AMD pratik değil mi? Değilse nedeni ne?

Intel'de tak çalıştır mantığı var daha az sıkıntı yaşanır, ısınma fan sesi gibi gibi etkenler var; demek istediğim şey ofis bilgisayarlarinda paranin karşılığını almak mantığı yanlış pratik olmalı.

Intel'de tak çalıştır mantığı var daha az sıkıntı yaşanır, ısınma fan sesi gibi gibi etkenler var; demek istediğim şey ofis bilgisayarlarinda paranin karşılığını almak mantığı yanlış pratik olmalı.

Ben açıkçası AMD ile fazla problem yaşayan görmedim. O yüzden size pek katılamadım. Örnek olarak konu atabilir misiniz?

Hocam siz 15 sene öncede kaldınız herhalde. İntel'in stok soğutuclarından haberiniz var mı?Amd'de takıp çalıştırmıyor muyuz? Ofis bilgisayarı, oyun bilgisayarı farketmez. Siz bir ürün satın aldığınızda paranızın karşılığını almak istemez mısınız? Ayrıca sistem ne kadar performanslıysa o kadar uzun ömürlü olur.

İntel veya AMD fark etmez. Ofis bilgisayarı dediğin internette gezecek, bir kaç Office programı kullanacak. Fakat ne olursa olsun aynı fiyata daha iyisini almak varken ben İntel seçmezdim. Karar kullanıcının. İntel veya AMD fanboyluğu yapan kimse yok. Herkes fikrini beyan ediyor. Saygı duymak gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı