2.000-3.000 TL fare önerisi

Augusta

Decapat
Merhaba, bütçem 2.000-3.000 civarı. Görünüş olarak sade olsun istiyorum. Kablosuz olabilir ama şarj edilebilir olmasını istiyorum. Razer Viper V3 HyperSpeed gibi sade görünüşlü bir mouse tercihim ama bu sanırım pille çalışıyor. Önerileriniz varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kk fiyat önemli mi değil mi bilemem ama Attack Shark X3 al bence.
X3 kadar fiyatını hak etmeyen mouse görmedim. 2-3 arası mouse alacaksanız Wraithten alacaksın.
Merhaba, bütçem 2.000-3.000 civarı. Görünüş olarak sade olsun istiyorum. Kablosuz olabilir ama şarj edilebilir olmasını istiyorum. Razer Viper V3 HyperSpeed gibi sade görünüşlü bir mouse tercihim ama bu sanırım pille çalışıyor. Önerileriniz varsa bekliyorum.
F1 Pro almanızı öneririm, gecikmesiz bebek gibi mouse 2-3 aydır kullanıyorum, öneri olarak kablosuz modda kullandıktan sonra işiniz bittiğinde aşağıdaki ON/OFF tuşundan OFF seçmeniz lazım, şarjı çok daha fazla gidiyor.

Önerdiğiniz her fare güzel duruyor ancak daha önce ismini duymadığım markalar bunlar. Güvenilir ve sağlam markalar mı bunlar? Mümkünse 4-5 yıl gitmesini istiyorum.

Önerdiğiniz her fare güzel duruyor ancak daha önce ismini duymadığım markalar bunlar. Güvenilir ve sağlam markalar mı bunlar? Mümkünse 4-5 yıl gitmesini istiyorum.

İyi markadır ATK ben 1.5 yıldır kullanıyorum sorun görmedim ama karar sana kalmış eğer emin degilsen Razer dav3 Pro bak.

Eğer bilinen markaları istersen aynı kalitedeki mouselar çok pahalı oluyor. O fiyatlarda bilinen markaların kablolu seçenekleri vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı