2.000-3.000 TL'ye Wireless mouse önerisi

Bütçe
2000-3000 TL

jannapref

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Psikolog
Selam.

Çok uzun yıllardır DLM-355 mouse kullanıyorum ve daha önce hiç hafif bir mouse kullanmadım. Artık kendimi hafif bir fareye geçiş yapmak durumunda hissediyorum çünkü elimdeki mouse bana çok ağır gelmeye başladı. Alacağım fareyi sadece oyun oynamak için kullanacağım ve genellikle FPS oyunlarında kullanacağım.

Bir süredir araştırıyorum, aklımda bazı modeller var. Razer'ın DeathAdder V3 Pro modeli şu an İtopya'da indirimde, acaba bütçe zorlayıp onu mu tercih etsem diye düşünüyorum, veya fiyatlara zam gelmeden Wraith'ten Lamzu Atlantis 4K og Pro modelini mi alsam diyorum. Logitech'in Superlight modeline de baktım fakat yorumları dolayısıyla caydım, yine de belirteyim o da İtopya'da indirimde. Tercihen fiyat olarak belirttiğim Mouse'ların altında, bana önerebileceğiniz bir mouse varsa çok memnun olurum. Benim için önemli olan kriterler hafif olması, eğer mümkünse fiyat performans bir ürün; mümkün değilse de fiyatını en çok hak eden ürün olması ve fingertip tutuşa uygun olması.
El ölçüm boyuna 18cm, enine 10cm. Teşekkür ediyorum.

OG PRO 4K zorlamaya değer ama fingertip olmanızdan sebep bi tık korkutuyor.
X2V2 mini retro edition mantıklı olabilir.

Razer Deathadder v3 pro birkaç gün önce 2600tlye düşmüştü. O fiyat bandında kesinlikle alınabilir bir mouse ancak 3.5k edecek bir mouse olduğunu düşünmüyorum.

Razer her zaman idealdir bence önerim youtubda modeli arat zaten milyon seçenek çıkcak en ayrıntılısını izle eğer diyonki (ben sevdim alıyorum) diyorsan sana kalmış ama Razer güzel öneririm ama diyonki başkalarına bakim diyorsan başka önerilerim:

Ha bunlar da olmaz diyorsan Akakçe'ye, arat Wireless mouse diye. Yanda fiyat sınırını gir bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ha bunlar da olmaz diyorsan Akakçe'ye, arat Wireless mouse diye. Yanda fiyat sınırını gir bak.
Hocam 2-3k fiyat bandında herhangi bir mouse alınmaz. Türkiye'de satılan 2-3k fiyat bandında mouseların çoğu kronik vs fiyatına değecek şeyler değil.

Hocam bunu yapmayı ben de biliyorum. Bu konuyu açma sebebim, hafif mouse'ları kullanmış deneyimlemiş ve bu fiyat bandına hakim olan kullanıcılardan kendi yorumlarını duymak. Yine de teşekkür ederim.

Hocam 2-3k fiyat bandında herhangi bir mouse alınmaz. Türkiye'de satılan 2-3k fiyat bandında mouseların çoğu kronik vs fiyatına değecek şeyler değil.
Yapılacak en iyi tercih X2V2 mini retro Edition olur.
Razer Deathadder v3 pro birkaç gün önce 2600tlye düşmüştü. O fiyat bandında kesinlikle alınabilir bir mouse ancak 3.5k edecek bir mouse olduğunu düşünmüyorum.
Yorumlar için teşekkür ederim, sanırım bütçeyi biraz daha arttırmak gerekli. Peki 4000 TL'ye dayansam güzel seçeneklerim olur mu? Acaba DA V3 Pro'yu yine o fiyatlara yakalayabilir miyim...

Yapılacak en iyi tercih X2V2 mini retro Edition olur.
Hocam ben biraz bakındım fakat ''X2V2 Mini Retro Edition'' diye bir ürün bulamadım. Onun yerine iki ayrı ürün var, birisi ''X2V2 Mini 4K'' diye geçiyor diğeri ise ''Xlite V2 Retro Brown'' diye geçiyor. Bahsettiğiniz tam olarak hangisi acaba?

Bu iki mouse'tan birini tercih edeceğim sanırım. İkisi hakkında yorum yapabilir misiniz, sizce hangisini tercih etmeli?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…