Hocam bunu yapmayı ben de biliyorum. Bu konuyu açma sebebim, hafif mouse'ları kullanmış deneyimlemiş ve bu fiyat bandına hakim olan kullanıcılardan kendi yorumlarını duymak. Yine de teşekkür ederim.
Yorumlar için teşekkür ederim, sanırım bütçeyi biraz daha arttırmak gerekli. Peki 4000 TL'ye dayansam güzel seçeneklerim olur mu? Acaba DA V3 Pro'yu yine o fiyatlara yakalayabilir miyim...
Hocam ben biraz bakındım fakat ''X2V2 Mini Retro Edition'' diye bir ürün bulamadım. Onun yerine iki ayrı ürün var, birisi ''X2V2 Mini 4K'' diye geçiyor diğeri ise ''Xlite V2 Retro Brown'' diye geçiyor. Bahsettiğiniz tam olarak hangisi acaba?
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
wraithesports.com
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Bu iki mouse'tan birini tercih edeceğim sanırım. İkisi hakkında yorum yapabilir misiniz, sizce hangisini tercih etmeli?