2.000 - 4.000 TL kask önerisi

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Selamlar. Dün ilk motorumu aldım Hero Dash 125. fakat şu an kullanabilmek için tek eksiğim kask. Ve kasklardan anlamadığım için kendi başıma bir şey alıp pişman olmak istemedim. 2. el almayı düşünüyorum çünkü sıfıra bu fiyatlara iyi bir şey alamayacağımı biliyorum. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çevrende motor ekipmanları satan dükkanlar bul, bütçene yakın sıfır axxis kask bulabilirsin. Daha da üstü mt helmets var ama daha tuzlu. 4 civarlarına axxis kask ile başlayabilirsin bence. Benim ilk kaskımdı.

Çevrende motor ekipmanları satan dükkanlar bul, bütçene yakın sıfır axxis kask bulabilirsin. Daha da üstü mt helmets var ama daha tuzlu. 4 civarlarına axxis kask ile başlayabilirsin bence. Benim ilk kaskımdı.
Hocam bir tane var motor ekipmanı satan dükkan fakat axxis kask 4'ün üstünde olabilir. Onun haricinde 2.el olarak alınmaz mı axxis?

Hocam bir tane var motor ekipmanı satan dükkan fakat axxis kask 4'ün üstünde olabilir. Onun haricinde 2.el olarak alınmaz mı axxis?
Ben bi googledan baktım 4 küsüre gördüm piyasada belki daha ucuza bulursun diye söyledim. Eğer bulamazsan temiz çok çiziği olmayan 2. elde alınır tabi. Benim axxis kask baya çizik çarık eskidi yoksa satardım sana. 1500 tl ye almıştım 2 yıl önce, piyasasını artık çok bilmiyorum ama uyguna düşürürsen alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı