![]()
Torc T-15 Kapalı Motosiklet Kaskı Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Torc T-15 Kapalı Motosiklet Kaskı Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Kapalı Kasklarwww.motomax.com.tr
Bu bütçede her kask birbirinin kopyası zaten. Mt'nin herhangi bir modelini tercih edebilirsiniz. LS2 almayın.
ls2 almıyoruz ozmn
ikna edersem ls2de ısrarcı cünkü
bu nasıl olur Scorpion EXO 391 Kapalı Motosiklet Kaskı Beyaz Fiyatı ve Özellikleri
Çoğu kaskta var hocam benim MT'de de var ama mesela ne kadar rüzgar alıyor içeri? MT çok sağlam bir kask ama rüzgar konusunda berbat bence.Kasktan çok anlamıyorum ama onu aldım en de. Ağzından verdiğin havayı dışarı atması için deliği var aç kapa yapabiliyorsun, hareket halindeyken de yukarıdan hava alıp içeriyi serinletiyor. Yine onu da aç kapa yapabiliyorsun.
Arkada spoiler kısmının takıldığı plastik kırık geldi bende.
Çoğu kaskta var hocam benim Mt'de de var ama mesela ne kadar rüzgar alıyor içeri? Mt çok sağlam bir kask ama rüzgar konusunda berbat bence.
Bir bilgim yok hocam satan firmayı arayıp sorabilirsiniz ama %90 ihtimal vardır her kaskta oluyor artık.Hocam interkom desteği var mi Scorpion'un?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.