2.000-5.000 TL'ye kulaklık önerisi

ze10x

Megapat
Mikrofonu olmasa da olur, harici kondenser mikrofonum var. Bana PC için ve kablolu ses kalitesi oyunlarda, müziklerde ve filmlerde çok iyi olan bir kulaklık önerir misiniz?

Son düzenleme:
Mikrofonu olmasa da olur, harici kondenser mikrofonum var. Bana ses kalitesi oyunlarda, müziklerde ve filmlerde çok iyi olan bir kulaklık önerir misiniz?

Sennheiser 450BT, skullcandy hesh EVO.

Anker Soundcore Q30 Bluetooth olduğu için rekabetçi oyunlarda nasıldır bilemem ama çok iyi kulaklık.

Belli bir süre sonra iskeletin plastik kısımları parçalanmaya ve mekanizması gevşemeye başlıyor hocam yüksek sesste bassları patlatan bir kulaklık.

Kablolu HyperX Cloud III - 3340 TL
Kablosuz HyperX Cloud III - 5012 TL

2017den beri Cloud II versiyonunu kullanıyorum. Kardeşime de aynısından aldım. İkimiz de çok memnunuz. Hatta ikimiz de kulaklığın pedlerini değiştirip kullanmaya devam ediyoruz. Kulaklık çok uzun ömürlü kaliteli malzemeden yapılmış. 7.1 sesi aktif edip FPS oyunları oynuyoruz. Müzik konusunda da sadece müzik amaçlı kulaklıklar kadar iyi olmasa da idare eder. Sadece Bass'ları az.

Son düzenleme:
Arkadaşlar PC için önerirseniz sevinirim, onu belirtmeyi unutmuşum. Tercihim Stüdyo veya Gaming kulaklıklardır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu iki kanal iyi kanallardır tarafsız inceleme sunarlar bakabilirsiniz.

Bu iki kanal iyi kanallardır tarafsız inceleme sunarlar bakabilirsiniz.

DonanımHaber tarafsız değil yalnız. Hatta Türkiye'de en çok reklam alan teknoloji platformu. Onların önerisi ile TLC marka 60" TV satın aldım ve hiç memnun değilim. TLC'den reklamı alınca onu öneriyorlar.

Son düzenleme:
DonanımHaber tarafsız değil yalnız. Hatta Türkiye'de en çok reklam alan teknoloji platformu. Onların önerisi ile TLC marka 60" TV satın aldım ve hiç memnun değilim. TLC'den reklamı alınca onu öneriyorlar.
Tek bir inceleme kanalına bakmak da sizin hatanız.

Amazon.com.tr Peki Logitech G Pro X nasıl arkadaşlar, ses kartı vs yüzünden bunu önerenler de çok. Aradaki fiyat farkına değer mi?
Çok bir kalite farkı yoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı