https://www.amazon.com.tr/dp/B0BYWL962Q?tag=akakceprime-21&th=1 Ablamda aynısından var, fiyatı 2500 tl, bence ses kalitesi gerçekten çok hoş.Mikrofonu olmasa da olur, harici kondenser mikrofonum var. Bana ses kalitesi oyunlarda, müziklerde ve filmlerde çok iyi olan bir kulaklık önerir misiniz?
Anker soundcore q30 Bluetooth olduğu için rekabetçi oyunlarda nasıldır bilemem ama çok iyi kulaklıkMikrofonu olmasa da olur, harici kondenser mikrofonum var. Bana ses kalitesi oyunlarda, müziklerde ve filmlerde çok iyi olan bir kulaklık önerir misiniz?
Mikrofonu olmasa da olur, harici kondenser mikrofonum var. Bana ses kalitesi oyunlarda, müziklerde ve filmlerde çok iyi olan bir kulaklık önerir misiniz?
Anker Soundcore Q30 Bluetooth olduğu için rekabetçi oyunlarda nasıldır bilemem ama çok iyi kulaklık.
Arkadaşlar PC için önerirseniz sevinirim, onu belirtmeyi unutmuşum. Tercihim Stüdyo veya Gaming kulaklıklardır.
![]()
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011235-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Bu iki kanal iyi kanallardır tarafsız inceleme sunarlar bakabilirsiniz.
Tek bir inceleme kanalına bakmak da sizin hatanız.DonanımHaber tarafsız değil yalnız. Hatta Türkiye'de en çok reklam alan teknoloji platformu. Onların önerisi ile TLC marka 60" TV satın aldım ve hiç memnun değilim. TLC'den reklamı alınca onu öneriyorlar.
Çok bir kalite farkı yoktur.Amazon.com.tr Peki Logitech G Pro X nasıl arkadaşlar, ses kartı vs yüzünden bunu önerenler de çok. Aradaki fiyat farkına değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.