Wraith W60 vs MAD68 HE

anarchytr

Centipat
Daha fazla  
Wraith’ten klavye almayı düşünüyorum. Valorant oynuyorum ama hangisini almalıyım, karar veremedim. Sizce özellikleri açısından W60 mı almalıyım, MAD 68HE mi? Görüşlerinizi nedenini açıklayarak bildirir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith'ten klavye almayı düşünüyorum. Valorant oynuyorum ama hangisini almalıyım, karar veremedim. Sizce özellikleri açısından W60 mı almalıyım, MAD 68HE mi? Görüşlerinizi nedenini açıklayarak bildirir misiniz?

İkisi de alınmaz, W60 PCB ve switchleri bilinmiyor, MAD68 HE PCB leş noname mcu kullanıyor, kronik yazılımlı klavye. Bütçeniz en fazla ne olur?

Son düzenleme:
Wraith'ten klavye almayı düşünüyorum. Valorant oynuyorum ama hangisini almalıyım, karar veremedim. Sizce özellikleri açısından W60 mı almalıyım, MAD 68HE mi? Görüşlerinizi nedenini açıklayarak bildirir misiniz?

W60 ses ve hissiyat bakımından belki o bütçedeki en iyi Manyetik switch klavyelerden biri. Tek sorunu kasada ufak gıcırdama olabiliyor o da zaten sen kasayı eline alıp ayrıca sıkmadıkça belli olan bir şey değil. Performans olarak da bayağı bir süre kullandım hatta ilk çıktığında ön sipariş ile beraber Kitsune Edition alanlardan biriyim. Herhangi bir performans sorunu da yaşamadım. Switchleri zaten eline alıp karşılaştırdığında bir Gateron ile beraber falan kalitesiz değiller kesinlikle.

Bu arada hem Mad68 hem de W60 kullandım ikisinde de sorun yaşamasam da açık ara W60 daha iyi bir klavye.

İkisi de alınmaz, W60 PCB ve switchleri bilinmiyor, MAD68 HE PCB leş noname mcu kullanıyor, kronik yazılımlı klavye. Bütçeniz en fazla ne olur?
Wraith fanatiği değilim de W60'ın en azından Switch ismi var. Yani en azından "bilinmiyor" denecek kadar da no name bir şey değil.
Screenshot_20251208_064426_Edge.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı