2.000 Euro Sistem Toplama

Bu sistem mantıklı mı?

• Evet

Oy: 6 50,0%
  • Hayır

Oy: 6 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    12

Engin Ak

Centipat
Değerli üyeler bilgisayar toplama ile ilgili bilgisi olanlar lütfen eklediğim resimdeki bileşenler için yorum yapabilir misiniz?

PSU'yu 2 Adet 4+4 CPU Pin girişi olanlardan seç orda hangi marka PSU'lar olduğunu bilmiyorum o yüzden değişmesi gerekenleri yazdım.
Anakart:Gigabyte X570 AORUS PRO
SSD:Corsair MP510 960 GB
Kasa: Phanteks Eclipse P400A RGB

Değerli üyeler bilgisayar toplama ile ilgili bilgisi olanlar lütfen eklediğim resimdeki bileşenler için yorum yapabilir misiniz? Eki Görüntüle 464979
Bu monitörü kullanıyorum şu an ama sistemi henüz kuramadım tüm parçalar gelmedi.Monitör güzel biraz büyük geldi başta ama alıştım hoşuma gitti.Neredeyse aynı sistemi aldım Türkiye'de,ekran kartını Rtx 2080 Super tavsiye ederim.

Teşekkür ederim.
Asus Rx5700xt ile Rtx2080 Super arasında çok bir fark olmadığından ve yarı yarıya fiyat farkı olduğu için düşünmüyorum.
PSU'yu 2 Adet 4+4 CPU Pin girişi olanlardan seç orda hangi marka PSU'lar olduğunu bilmiyorum o yüzden değişmesi gerekenleri yazdım.
Anakart:Gigabyte X570 AORUS PRO
SSD:Corsair MP510 960 GB
Kasa: Phanteks Eclipse P400A RGB
Teşekkür ederim.
Sadece Power supply’i değiştireceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…