5700 XT, 2070'ten daha güçlü bir ekran kartı.O fiyata rahat RTX 2070'li sistem toplanır. Hatta zorlarsak 2080 bile olabilir.
İntelmi, İntel Çok kötü montajlarda Filan İşe YarıyorOyun oynayacaksanız bu fiyata INTEL sistem dizmeniz daha iyidir bence![]()
Bu monitörü kullanıyorum şu an ama sistemi henüz kuramadım tüm parçalar gelmedi.Monitör güzel biraz büyük geldi başta ama alıştım hoşuma gitti.Neredeyse aynı sistemi aldım Türkiye'de,ekran kartını Rtx 2080 Super tavsiye ederim.Değerli üyeler bilgisayar toplama ile ilgili bilgisi olanlar lütfen eklediğim resimdeki bileşenler için yorum yapabilir misiniz? Eki Görüntüle 464979
Teşekkür ederim.Bu monitörü kullanıyorum şu an ama sistemi henüz kuramadım tüm parçalar gelmedi.Monitör güzel biraz büyük geldi başta ama alıştım hoşuma gitti.Neredeyse aynı sistemi aldım Türkiye'de,ekran kartını Rtx 2080 Super tavsiye ederim.
Teşekkür ederim.PSU'yu 2 Adet 4+4 CPU Pin girişi olanlardan seç orda hangi marka PSU'lar olduğunu bilmiyorum o yüzden değişmesi gerekenleri yazdım.
Anakart:Gigabyte X570 AORUS PRO
SSD:Corsair MP510 960 GB
Kasa: Phanteks Eclipse P400A RGB
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.