2.000 TL 2.el 1080 Ti alınır mı?

kiowa34

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar Technopat ailesi. Ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum 2000TL kadar bütçem var.
Piyasaya detaylı baktığımda forumumuzda bulunan değerleri arkadaşta GTX 1660 Super almamı tavsiye etti. Fakat 2.el garantisi faturası bulunan GTX 1080 Ti'lerde aynı fiyatta. Sizce gerekli kontrolleri yaptıktan sonran 2.el alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır tabii ki niye alınmasın.

Baba sen en iyisi 2000 TL'ye sıfır al kafan rahat olsun.

Çok dikkat edilmeli diye biliyorum şahsen bu tarz ürünlerde 2. ele karşıyım ben sizin gibi yakında ekran kartımı yükselteceğim 1660ti alacağım bende 2500 TL civarında.

Haklısın ama ben bir türlü güvenemiyorum bu ikinci el olayına içimde bir kurt oluyor sürekli.

Garantisi var ise ve gerekli kontrolleri yapıldığında bir sıkıntısı yoksa ikinci el alınır. Tabii bazı kemik parçalar dışında, PSU, işlemci gibi.

2.000 TL' ye 1080 Ti varsa 10 tane alayım. En uyduruk markalar bile 2.800'den zar zor satılıyor. 1080 ile karıştırıyor olmayın ? Gerçekten 2.000'e satılıyorsa o zaman dolandırıldığınız kesindir.

2000 lira çok uygun bir fiyat. Dikkat etseniz iyi olur. Uzaktan alacaksanız kesinlikle GeT açtırın. GTX1080 fiyatına GTX1080Tİ satıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…