2.000 TL gamepad önerisi

Merhaba, iyi akşamlar. 2.000 TL bütçe ile nasıl bir oyun kolu almalıyım? 8BitDo Ultimate C2 modelini almayı düşünüyordum ama yine de bir sorayım dedim belki daha iyisi vardır diye.
Windows üzerinde kullanacağım, Forza Call of Duty vb oyunları oynamak için almak istiyorum.

Merhaba, iyi akşamlar. 2.000 TL bütçe ile nasıl bir oyun kolu almalıyım? 8BitDo Ultimate C2 modelini almayı düşünüyordum ama yine de bir sorayım dedim belki daha iyisi vardır diye.
Windows üzerinde kullanacağım, Forza Call of Duty vb oyunları oynamak için almak istiyorum.

Alın dusunmeyin. Bu fiyat bandindeki en iyisi 8BitDo.

8BitDo Ultimate kullandım, 8BitDo güzeldir alınabilir ekstra olarak bu var hall effect mevcut.

8BitDo Ultimate kullandım, 8BitDo güzeldir alınabilir ekstra olarak bu var hall effect mevcut.

Hall Effect nedir bilmiyorum ama 8Bitdo'da da var sizce ne yapayım.

Hall Effect nedir bilmiyorum ama 8Bitdo'da da var sizce ne yapayım.

Klasik analoglarda sürtünme nedeniyle zamanla yaşanan aşınma ölü nokta ve drift problemine yol açabiliyor. Hall Effect sisteminde sürtünen iletkenler değil, mıknatıs ve alıcı çip arasındaki manyetik etkileşim ile komut verdiğiniz için analoğun tepkisi daha keskin ve daha uzun ömürlü oluyor.

Xbox one oyun kolu Bluetooth özelliği olan olsa işinizi görür ben kullanıyorum çok rahat oynanış içinde çok iyi
Xbox çok kullandım, iyidir kafa ağrıtmaz ama genellikle xbox kontrolcüler pek önerilmiyor, alternatif markalarda farklı özellikler olduğu için.
Yoksa Xbox alıp geçerim de, diğer markalara da bir şans vermek istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı