2.000 TL gamepad önerisi

Bende alacaktim herkes öneriyordu. Sonra Temu'da 1300'e EasySMX X15 gelmiş onu aldım. İçimde kaldı 8BitDo almak ama bu da iyiymiş.

Bende ilk o kolu gördüm, oda bayağı övülüyordu, 8BitDo'yu görmeden önce almayı düşünüyordum ama şimdi baktım da sanırım öyle aman aman farkları yok, çok kurcalamadan artık bir şey almam lazım :D
Yoksa sürekli karşıma yeni bir ürün çıkıyor.

Ya da bende mi alsam EasySMX X15 :D
TR'de satan da var.
Siz bir kol alacak olsanız, 8bitdo ultimate c2 mi alırdınız yoksa EasySMX X15 mi?

Bende ilk o kolu gördüm, oda bayağı övülüyordu, 8BitDo'yu görmeden önce almayı düşünüyordum ama şimdi baktım da sanırım öyle aman aman farkları yok, çok kurcalamadan artık bir şey almam lazım :D

Bende bütçem kısıtlıydı başlarda. Çakma PS4 koluna bakarak çıktım yola. Oradan araştıra araştıra 8BitDo'ya kadar bütçe yükselttim. Bu fiyata en iyi 8BitDo Ultimate 2Cdir büyük ihtimal. Benim aldığım kolda kronik LB RB sorunu var çok sıkıntı olmasa da anlaşılıyor 😐

Bende bütçem kısıtlıydı başlarda. Çakma PS4 koluna bakarak çıktım yola. Oradan araştıra araştıra 8BitDo'ya kadar bütçe yükselttim. Bu fiyata en iyi 8BitDo Ultimate 2cdir büyük ihtimal. Benim aldığım kolda kronik LB RB sorunu var çok sıkıntı olmasa da anlaşılıyor 😐

Ben bilindik markadan devam edeyim o zaman, daha da kurcalamayayım, kararımı verdim 8BitDo alacağım.

Ya da bende mi alsam EasySMX X15 :D
TR'de satan da var.
Siz bir kol alacak olsanız, 8BitDo Ultimate C2 mi alırdınız yoksa EasySMX X15 mi?

TR de satan var ama 3000 TL falandı herhalde Hepsiburada'da. Bence 8BitDo al. Dediğim gibi benim kolda LB RB sorunu var. Onun dışında hiç sıkıntı yok ölü bölge testleri müthiş. 0.2 çıkıyor iki analogta da.

8BitDo Ultimate kullandım, 8BitDo güzeldir alınabilir ekstra olarak bu var hall effect mevcut.
Bunu alırsanız aliexpressten alın daha ucuz, hatta bunun yerine aynı fiyata direwolf 3 de alınır daha iyi

Arkadaşlar 8BitDo alacağım şimdi, FPS oyunlarında falan iyidir değil mi? Tetiklerinde ölü bölge falan oluyor mu bu modellerin? Yani GTA Forza gibi oyunlarda tetiklere hafif dokunursam oyunda hafif gaz verir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı