2.000 TL gamepad önerisi

Bütçe
1600-2100 TL arası

staticc001

Decapat
Daha fazla  
PC'de FIFA God of War Sifu falan oynamak için gamepad almayı düşünüyorum. Kablolu olmasın, uzun yıllar beni götürsün titreşime falan o kadar takmam, şarjı fena olmasın yeter. Tabii ki mobiliydi jiroskobuydu bilmem nesiydi artı özelliklerle daha da iyi olur. Şu an t4Pro MSI GC30 V2 arasında gidip geliyorum. Ekstra öneriniz varsa veya bu ikisinden siz olsanız hangisini seçerdiniz? Nedenleriyle yazarsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarı siteden temiz PS5 kolu al bence.

Hocam 2. el gamepad işi pek mantıklı gelmiyor bu güne kadar çok üst kalite gamepad kullanmadığım için hassasiyet muhabbetindede pek yokum 3 sene öncesine kadar 100TL'lik gamepadle oynuyordum GC30 la t4Pro arasından seçim şansınız olsa hangisini seçerdiniz.

Hocam t4proya göre artıları ve eksileri nedir

Gulikit KK3 Pro, bigbig won gale hall veya fanrech shooter 3 bakabilirsin.

T4Pro'da hall effect yok.

Hall efect cidden önemliymiş önerdiğiniz 3'lü arasından nasıl bir eleme yapabilirim şu daha dayanıklıdır şunun şarjı daha fazla gider tarzı yorumlarınız var mı?

Hall efect cidden önemliymiş önerdiğiniz 3'lü arasından nasıl bir eleme yapabilirim şu daha dayanıklıdır şunun şarjı daha fazla gider tarzı yorumlarınız var mı?
Ekstra bir önerim olmaz ama gulikit yabancı medyada önce çok sevilmiyordu gecikmesi özellikle çok fazla olduğu ve arka tuşların tipinden dolayı ama şu anda gecikme sorunu çözüldü, gulikit de piyasadaki en sağlam markalardan birisidir. Bigbig won gale hall yabancı forumlarda gene fiyatına göre beğenilen bir kol özellikle combo versiyonu öneririm güzeldir. Bence ikisi de shooter 3ten güzeldir. Yarış oyunu oynayacaksınız bbw gale hall'ı da eleyin.

Ekstra bir önerim olmaz ama gulikit yabancı medyada önce çok sevilmiyordu gecikmesi özellikle çok fazla olduğu ve arka tuşların tipinden dolayı ama şu anda gecikme sorunu çözüldü, gulikit de piyasadaki en sağlam markalardan birisidir. Bigbig won gale hall yabancı forumlarda gene fiyatına göre beğenilen bir kol özellikle combo versiyonu öneririm güzeldir. Bence ikisi de shooter 3ten güzeldir. Yarış oyunu oynayacaksınız bbw gale Hall'ı da eleyin.
Anladığım kadarıyla big big wonda kk3proda MS gc30 dan daha iyi kk3proya dayanıklı falan yazılarını okudum güzel gibi big big won Blitz nasıldır hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı