2.000 TL gamepad önerisi

Bütçe
1600-2100 TL arası
Sallayanlara ben denk gelmedim hocam inceleme videolarını izlemiştim 3 tane falan ondan dolayı kaliteli olduğunu düşünüyorum bir süre sonra alacağım.
Olabilir hocam plastiği kötü diyen bir kaç kişiye denk geldim dead Zone çok sıkıntılıysa bende ona dönerim galiba benim çok bilgim yok @Katipke daha bilgilidir aralarındaki farklar konusunda sizden önce alırsam düşüncelerimi belirtirim

Tamamdır hocam beklemekteyim
Hocam cidden çok güzel öneriniz için sağolun bir sorum var ben bu kol işlerinden pek anlamıyorumda daha önce kullandığım kolda stick hassasiyetleri daha ağır gibiydi normali bu mudur acaba çünkü adam acayip hızlı hareket ettiriyordu

Son düzenleme:
Hocam cidden çok güzel öneriniz için sağolun bir sorum var ben bu kol işlerinden pek anlamıyorumda daha önce kullandığım kolda stick hassasiyetleri daha ağır gibiydi normali bu mudur acaba çünkü adam acayip hızlı hareket ettiriyordu
Koldan kola değişiyor hocam, gale hall için güzel deniyor stick rezistansına

Kk3 pro da güzel bir kol ben seviyorum açıkcası. Özellikle son güncellemelerle gecikme sorunlarını da çözdüler alınır bir kol
Fiyat işini çözemedim hocam 1 yıl önce 4.5 k olan kol nasıl 2.1 olmuş ona beynim yetmedi biraz benim zaten kafamdaki gc30 la t4proydu aynı fiyata üst düzey bir oyun kolu

Fiyat işini çözemedim hocam 1 yıl önce 4.5 k olan kol nasıl 2.1 olmuş ona beynim yetmedi biraz benim zaten kafamdaki gc30 la t4proydu aynı fiyata üst düzey bir oyun kolu
Hocam kol 1 yıl önce connect tarafından satılıyordu. Gereksiz pahalı sattığı için her şeyi normal k fiyat. Asıl olması gereken fiyat zaten 2100 kolun

Mantıklı bence. Gulikit bigbig wondan daha kaliteli bir marka stick kalitesi olarak da kendi ürettikleri hall effect modüllerini kullanıyorlar ve bu konuda iyiler. Bence daha mantıklı gale halldan
Hocam türkçe inceleme videosuna denk gelmedim sizin bildiğiniz varmıdır acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı