2.000 TL gamepad önerisi

Bütçe
1600-2100 TL arası
Bu bahsettiğimiz kollar daha iyi hocam. Hall effect yok Blitz'de.

Hocam big big won fiyatıyla falan hoşuma gitmiştide A dan Z ye herkes dead zone yazmış acayip kararsız kaldım. + setupumda direksiyon seti var zaten god of war fifa gibi oyunlar için lazım çok etkilermi bilmiyorum

Deadzone ayarı uyulamasından yapılıyor deniyor ama
Minimum deadzone'da bile bir miktar başlangıç deadzone'u var diyordu bi sponsorlu youtuber adını hatırlamıyorum kanalının. İlk alacakken vazgeçmiştim sponsorlu kanal bile değiniyorsa buna yarış oyunu oynadığım için beni net etkiler demiştim.

Bu işlerden pek anlamadığım için deadzone kafamda kötü olması dışında bir çağrısım yapmıyor video tarzı birşeyi varmıdır bildiğiniz bu arada çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz baya bı T4 proyu almaktan son anda vazgeçtim yerinde bir seçim olduğunu tekrardan anladım hem 300 TL daha pahalı donanım özellikleri daha kötü birde 4 sene eski kalıyor

Hocam birisi önermiş zaten +1 olarak ben de önermek istiyorum Fantech Shooter III gerçekten fiyat performans ürünü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda bahsediyor hocam

Tekrardan çok sağolun hocam izleyip sorum olursa yazarım tekrardan

Hocam tuşların malzeme kalitesine çok sallayana denk geldim gale Hall sanki daha iyi değilmi
Sallayanlara ben denk gelmedim hocam inceleme videolarını izlemiştim 3 tane falan ondan dolayı kaliteli olduğunu düşünüyorum bir süre sonra alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…