2.000 TL klavye önerisi

Bütçe
2bin tl
Kanıtlar mısın? Neyi daha iyi? Sallıyorsun.

Varsa da bilinmedik bir site, kimseyle anlaşması yok. Kullanıcı hatası kardeşim der geri yollar size.
Dostum Razer-Logitech sadece bildiğin markalarsa boşver sen kimseye öneri yapma. Madem bu tarz ekipman konusunda 0 bilgi sahibisin yabancı markaları bilmiyorsun. Switch tiplerini bir klavyenin iyi olması için nelere sahip olması gerektiğinden bi haber takılıyorsun ozaman niye razer abi diye öneride bulunuyorsun ? Membrane klavye mekanik bile olmayan klavyenin 2000TL olması kadar saçma birşey yok. Ayrıca piyasadaki en leş klavyelere sahip büyük 2 marka var 1. Corsair 2. Razer.

E tamam garantiye yollayacaksın ücretsiz olarak yeni switch takacaklar, lehim biliyorsan sen de takarsın. Hot swappable alsa switch alacaksın ek masraf olacak.

2.500'e BW V3 TKL alsın riske atmasın. Razer her yerde bir numara.

İçini açtığın an garanti bozuluyor :D. Razer overpriced.

Ajazz yine fena değil de diğer iki markadan uzak durmanı öneririm maksimum bütçe nedir?

2.5k maks

Manyetik olarak mad yerine fun60 tercih etmen daha iyi olur, tabi bütçen fazlaysa daha iyilerini de alabilirsin.

Mad 68 , fun 60 bahsettigim ajazz ve Royal Kludge R75 Phantom arasinda kararsizim hangisi veya başka model onerirmisniz

Ajazz'ın hangi modeli olduğuna bağlı Royal Kludge R75 veya fun 60 alabilirsin.
Ajazz k820 bahsettigim model bide mad 68 i neden onermediniz

Ajazz tan vazgectim butceyi 3 k ya kadar cikara bilirim şuan olaraj 3 model arasinda kararsizim mad68 he , fun60 ve YUNZII YZ87
Ama sanirim ya mad 68 he alicam yada yunzıı yı

Son düzenleme:
Ajazz K820 bahsettigim model bir de MAD68'i neden onermediniz.

Ajazz'tan vazgectim butceyi 3 k ya kadar cikarabilirim şu an olaraj 3 model arasinda kararsizim MAD68 HE, FUN60 ve yunzıı YZ87.
Ama sanirim ya MAD68 HE alacağım ya da yunzıı yı.

Mad 60/68 önerilmiyor çünkü donanımında kullanılan parçalar noname ve dandik parçalar reddette de sorun yaşayan kişiler var manyetik istiyorsan fun 60 Pro al geç derim.

AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine FPS klavyesi istersen

Ajazz tan vazgectim butceyi 3 k ya kadar cikara bilirim şuan olaraj 3 model arasinda kararsizim mad68 he , fun60 ve YUNZII YZ87
Ama sanirim ya mad 68 he alicam yada yunzıı yı
Yunzii de fena değil ama bunları da düşünebilirsin. Manyetik olarak da şu an fun60 harici çok düzgün bir şey yok, ace60 da fena değil ama bütçen yetiyorsa fun60 daha iyi olur tabi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı