2.000 TL klavye önerisi

Bütçe
2bin tl
Merhaba, T60 %60klavye kullanıyorum yeni klavye almak istiyorum bütçem 2K bir miktar aşabilirim.
Önereceğiniz klavye %60 olursa daha iyi olur normalde olur internette MAD68 HE veya Ajazz K820 gibi modeller ya da Attack Shark gibi markalarin iyi olduğunu gördum. Sizin oneriniz ne?

Redragon K530 Pro kablosuz ve Türkçe ben kullanıyorum tavsiye ederim.

Kral manyetik olunca noluyor bide bahsettigim yunzimi daha iyi yoksa fun 60 promu
Manyetiklerin gecikmesi daha düşük hocam, bir de bazı özellikleri var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun dakika 11 den sonrasını izlersen anlarsın. Manyetik klavyelerin özelliklerinden bahsediyor genel olarak, ordaki özelliklerin hepsi değil ama çoğu fun60 da da var.

Kral manyetik olunca ne oluyor bir de bahsettigim yunzimi daha iyi yoksa fun 60 promu.

Manyetik swtich oluyor manyetik klavyelerde mekanik ve manyetik olarak ayrılıyorlar artık manyetiklerin gecikme süresi mekanik klavyelere göre çok daha az oluyor ve her tuşa istediğin kombinasyonu ve özelleştirmeyi yapabiliyorsun birkaç farklı kombinasyon bile atabiliyorsun tek bir tuşa ama bence senin hiç de ihtiyacın yok manyetik klavyeye
Bütçe çıkarsa bunu al derim çıkmazsa da yukarıdaki klavyelerden Dark Aula ve VGN V87 alabilirsin.

Manyetik swtich oluyor manyetik klavyelerde mekanik ve manyetik olarak ayrılıyorlar artık manyetiklerin gecikme süresi mekanik klavyelere göre çok daha az oluyor ve her tuşa istediğin kombinasyonu ve özelleştirmeyi yapabiliyorsun birkaç farklı kombinasyon bile atabiliyorsun tek bir tuşa ama bence senin hiç de ihtiyacın yok manyetik klavyeye
Bütçe çıkarsa bunu al derim çıkmazsa da yukarıdaki klavyelerden Dark Aula ve VGN V87 alabilirsin.
Kral bak simdi suan soylediklerinize gore onumde 3 adet secenek var vgn v87 , fan 60 pro ve YUNZII YZ87 hangisini oneriyosun bu ucunden manyetik olmasi daha iyi olur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı