2.000 TL klavye önerisi

yukrx

Decapat
Daha fazla  
Benim aklımda 2 model var ama aklımı karıştıran şeyler şunlar oldu birisi düz mekanik diğeri ise manyetik mekanik aradaki fark nedir?

Attack Shark X66 strawwberry mekanik: Attack Shark X66 Strawberry Switch RGB Mekanik Kablosuz Oyun Klavyesi Driverlı %60 Gaming Keyboard - Fiyatı, Yorumları

Attack Shark manyetik switch: GİZA Attack Shark X65 HE RGB 8000 Hz Rapid Trigger - Snap Tap 0.01mm Driverlı Manyetik Switch Klavye - Fiyatı, Yorumları

Havit Gamenote manyetik switch: Havit Gamenote KB904L Manyetik Switch 8kHz Rapid Trigger Mekanik Klavye - RGB, Hot-Swappable - Fiyatı, Yorumları

Sizlerin önerisi nedir? Daha farklı neler alınabilir? Olabildiğince ucuz bu bandda F/P klavye arıyorum.

Manyetik tepkime süresi çok daha düşük bir klavye türü ama bu bütçede hard fps oynamıyorsan alma manyetik. Bütçe max kaç olur ?

Manyetik tepkime süresi çok daha düşük bir klavye türü ama bu bütçede hard FPS oynamıyorsan alma manyetik. Bütçe maksimum kaç olur?

Vallahi 2.5k anca gibi. Hard FPS oynamıyorum öyle esporcu gibi değil keyif için oyun oynuyorum elimde mekanik klavyem var ama şu sıralar temazsızlık yapmaya başladı o yüzden iyi uzun süre kullanacağım temiz bir klavye almak istiyorum.

Vallahi 2.5k anca gibi. Hard FPS oynamıyorum öyle esporcu gibi değil keyif için oyun oynuyorum elimde mekanik klavyem var ama şu sıralar temazsızlık yapmaya başladı o yüzden iyi uzun süre kullanacağım temiz bir klavye almak istiyorum.

Switch kalitesi nasıldır red switch brown switch tarzı bir ses çok iyi olur.
Güzel klavye, çiçeksepetinden daha ucuza alabilirsin. Satıcı aynı zaten.

Sesi böyle:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel klavye, Çiçeksepeti'nden daha ucuza alabilirsin. Satıcı aynı zaten.

Sesi böyle:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam birinde tofu V3 diyor biri sadece tofu yazıyor arada fark var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı