2.000 TL klavye ve fare önerisi

Fueren

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
YKS Öğrencisi
Bütçem toplamda maksimum 2000 TL. Tabii ufak tefek oynamalar yapabilirim. 200-300 gibi. Kodlama ile uğraşıyorum, çok oyun oynamıyorum. En fazla Minecraft atarım yani oyun odaklı ürünler olmasına gerek yok. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem toplamda maksimum 2000 TL. Tabii ufak tefek oynamalar yapabilirim. 200-300 gibi. Kodlama ile uğraşıyorum, çok oyun oynamıyorum. En fazla Minecraft atarım yani oyun odaklı ürünler olmasına gerek yok. Önerilerinizi bekliyorum.

G.Alya Ga-5301 Professional Gaming Keyboard Oyuncu Klavyesi Fiyatları ve Özellikleri (blue switchmiş galiba akşamları kod yazmıyorsanız rahatsız etmez. Hem siz için hem ev için bu fiyata güzel.)

ilk defa temu indirirsen bu fareyi 470 tl ye alaabilirsin

ilk defa temu indirirsen bu fareyi 470 tl ye alaabilirsin
Temu bu fiyatlarda gereksiz. 1000 liralık ürün alacak 400-500 vergi veriyor buda bütçesini aşıyor.

Klavye için Rampage'den YORU TKL tercih edebilirsin, şu an indirimde. Ben de kendi çapımda yazılımla uğraşıyorum ve memnunum malzeme kalitesi olsun ışıkları olsun fiyatının hakkını veriyor, red switch fazla kafa da yormuyor yazarken.

Klavye için Rampage'den YORU TKL tercih edebilirsin, şu an indirimde. Ben de kendi çapımda yazılımla uğraşıyorum ve memnunum malzeme kalitesi olsun ışıkları olsun fiyatının hakkını veriyor, red switch fazla kafa da yormuyor yazarken.

Sanırım başka rengi yok, değil mi?

@TheMaZi @Sameett @soulsteal59 bütçeyi 2000 TL'ye çıkardım.

Fare için Logitech G305 düşünüyorum. Önerir misiniz?
Klavye olarak g75 pro alabilirsin iyzico ve parolapara ile birlikte 1600 civarına düşüyor. Bu fırsatı kaçırma bence. Mouse olarak da claws crossfire v1 alabilirsin yine. Ama değiştirmek istersen de klavyeyi gk65 yapıp ajazz aj 159 pro alabilirsin. Sana kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı