2.000 TL Lehim makinesi önerisi

stark78r

Femtopat
Daha fazla  
Selam, elektrik-elektronik mühendisi 1. sınıf öğrencisiyim kendi başıma lehim yapmak istiyorum. Ne önerirsiniz? Bütçem 2K'ya kadar çıkıyor.

Ben şu istasyondan almıştım.
Hobi olarak elektronikle ilgileniyorum ve telefonumun ekranı değiştirirkende baya işime yaramıştı.
Gayet kullanışlı ve iyi bir ürün bence fazla para harcamana gerek yok iş görüyor fazlasıyla.
Markası pek bilindik bişey değil aslında ama ben memnunum hala kullanıyorum 1 senedir falan da başına bişey gelmedi gayet iyi bir istasyon.

Multimetre lazımsa ve özellikleri işini görüyorsa şu arkadaş da extra olarak öneriyim.
Bu da fazlasıyla iş görüyor kullanmayacağım özellikleri bile mevcut mesela duvardan elektrik geçip geçmediğini falan bildirebiliyor daha çok elektrikçilerin işine yarar bir ürün ama sunduğu şeylerle de elektronikçi için hele ki başlangıç düzeyinde birine göre üst düzey denebilir.

Son düzenleme:
Ben şu istasyondan almıştım.
Hobi olarak elektronikle ilgileniyorum ve telefonumun ekranı değiştirirkende bayağı işime yaramıştı.
Gayet kullanışlı ve iyi bir ürün bence fazla para harcamana gerek yok iş görüyor fazlasıyla.
Markası pek bilindik bir şey değil aslında ama ben memnunum hala kullanıyorum 1 senedir falan da başına bir şey gelmedi gayet iyi bir istasyon.

Multimetre lazımsa ve özellikleri işini görüyorsa şu arkadaş da extra olarak öneriyim.
Bu da fazlasıyla iş görüyor kullanmayacağım özellikleri bile mevcut mesela duvardan elektrik geçip geçmediğini falan bildirebiliyor daha çok elektrikçilerin işine yarar bir ürün ama sunduğu şeylerle de elektronikçi için hele ki başlangıç düzeyinde birine göre üst düzey denebilir.

Selam yurtta kaldığım için istasyonlu zor olur istasyonsuz lehim makinesi önerebilir misin bu arada multimetrem var yine de sağ ol (UNI-T UT33D+)

Selam yurtta kaldığım için istasyonlu zor olur istasyonsuz lehim makinesi önerebilir misin bu arada multimetrem var yine de sağ ol (UNI-T UT33D+)

Bu arkadaş çakmak gazı ile çalışıyor elektrik hattı anlamında yurt prizi sıkıntılıysa bunu almanı öneririm hemde kaliteli bir markadır alman malı diye hatırlıyorum.

Bu arkadaş yurt dışında baya tutuluyor diye biliyorum bir elektronik formunda birisi incelemesini yapmıştı oradan görmüşüm sağlam bişeye benziyordu yine de araştır.

Benim İlk havyam marxlow diye çinli bir şeydi robotistanda satılıyor şuanda 171 liraymış.
2 sene olacak hala çalışıyor plastik bişeylere şekil verirken yada delerken falan kullanıyorum.

Son düzenleme:
Öğrenci iseniz uygun fiyatlı 80-90W'lık bir havya alın sizin işiniz görecektir. Paranız makine yerine yedek havya ucu kaliteli lehim teline harcayın.
Bu havya gibi bir şey işiniz görebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı