2.000 TL Red Switch klavye önerisi

Bu da iyiymis ama ASUS ROG STRIX res Switch optik klavyesini aldım.

Aldım kanka Technopat da incelemis ve 2 3 tanidik YouTuber de incelemis sende de görünce, sesi de hoşuma gidince alıverdim.
Güle güle kullan, senin aldığının kablosuz optik versiyonunu almak istemiştim, stokta yoktu. Sonra RX yerine NX versiyonu aldım. Çok memnun kaldım. Sen daha da memnun kalacaksın bence. Oyunu geçtim benim için yazım hissiyatı bile harika. Tuşlar çok hassas. Sesi de çok hoşuma gidiyor. Memnun kalacağını düşünüyorum. Rahatsız olacağını sanmam ama olursan ayrı bilek desteği de alabilirsin. Asus çok iyi klavyeler yapıyormuş meğer, alınca anladım.

Güle güle kullan, senin aldığının kablosuz optik versiyonunu almak istemiştim, stokta yoktu. Sonra RX yerine nx versiyonu aldım. Çok memnun kaldım. Sen daha da memnun kalacaksın bence. Oyunu geçtim benim için yazım hissiyatı bile harika. Tuşlar çok hassas. Sesi de çok hoşuma gidiyor. Memnun kalacağını düşünüyorum. Rahatsız olacağını sanmam ama olursan ayrı bilek desteği de alabilirsin. ASUS çok iyi klavyeler yapıyormuş meğer, alınca anladım.

G512 ile arasında kaldım. Baktim ASUS 4 koseli bir teknoloji kullanmiş. Sonra Ali Güngör abi yazmaya baslayinca orgazm oldum. Ve hemen alma istegi geldi.

Dosya Ekleri

• IMG_20221213_120833.jpg
    IMG_20221213_120833.jpg
    129,5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı