2.000 TL Vaperosso PX80 alınır mı?

wunderkid

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bir Telegram grubunda satıcıyla elden vaperosso PX80 için 2100'e anlaştık. Yanında 18650 pil ile birlikte. Sizce fiyat iyi mi, bu fiyata başka bir ürün mü önerirsiniz?

Nasıl büyük fiyat olarak mı diyosunuz yoksa ürün boyutu mu hocam? Bahsettiğiniz ürün mtl içime uygun mudur?
Mtl için uygun değil ve atomizer yuvası mıknatıslı olduğu için başka atomizer de takamazsın anca dönüştürücüler ile onlarda sağlıklı değil. Fiyatı pahalı 1800 bandında bulunabilir. px80 alıcağına o tarz cihaz istiyorsan swag kit al keyfine bak. 510 pinli olduğu için istediğin atomizeri takabilirsin. hem mtl hem dl takılırsın.

Hocam önerebileceğin bir site veya satıcı var mı?
Satıcıları burda önermem sıkıntı olur satıcı adına. Bir sürü telegram grubu var hepsinde belli başlı satıcılar satıyor zaten çoğunun referansı da var hepsinden alabilirsin. Site olarak ben hiç almadım ama buharkeyf güvenilir diyorlar.

Hocam çok fazla sigara tüketmiyorum iki günde bir paket. O yüzden fazla nikotin almak istemiyorum. Bu yüzden düşük watt mtl bir modele yönelmem doğru değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı