2.000 TL'ye blue switch %100 klavye önerisi

Bütçe
2000

weokie0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Yaklaşık 6 ay önce Redragon K617 Fizz almıştım fakat boyutu küçük olduğu için satıp %100 bir klavyeye geçme kararı aldım. Gamepower Ogre modeli F/P açısından güzel geldi fakat birçok kişi kronik olduğunu ve çok hızlı bozulduğunu söylüyor, bu nedenden dolayı çok şüpheliyim. 2 bin TL'ye yakın fiyatlarda %100 ve blue switch klavye önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar selamlar. Yaklaşık 6 ay önce Redragon K617 Fizz almıştım fakat boyutu küçük olduğu için satıp %100 bir klavyeye geçme kararı aldım. Gamepower Ogre modeli F/P açısından güzel geldi fakat birçok kişi kronik olduğunu ve çok hızlı bozulduğunu söylüyor, bu nedenden dolayı çok şüpheliyim. 2 bin TL'ye yakın fiyatlarda %100 ve blue switch klavye önerilerinizi bekliyorum.
Bu bütçelerde blue switchden daha iyi switchler var. Kaliteli bulmanız zor blue switchi genelde rampage veya gamepower gibi markaların şişirme ürünleri oluyor.

Blue Switch'i sesinden dolayı seviyorum, aldığım Red Switch klavyenin hissiyatını beğenmemiştim (çok bilgili değilim belki switch kalitesi kötüdür). Maksimum 2.5k bütçeye çıkabilirim fazlası bütçemi aşar maalesef
Hocam %75 veya TKL vs. bakar mısınız yoksa sadece %100 mü ?

Olabilir hocam NUM tuşlarını pek kullanmıyorum zaten. Ama %100 olsa daha makbul geçer.
Hocam o zaman Mchose G75 Pro eğer bütçenizi biraz arttırtabilirseniz sizin için çok iyi olur. Sürekli kampanyalar oluyor onlardanda cashback yaparsanız üzmez sizi. Adını unuttuğum bir klavye var bu aralar çok öneriliyor maalesef unuttum beyaz bir klavye belki diğer arkadaşlar önerir.

Hocam blue switch'i boş verin, 2500 TL bütçe ile bu ürünü alın (üç renk seçeneği mevcut);
İnceleme;
Mevcut Cabbage Tofu Switch switch ile sesi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pişman olmazsınız, iyi bir markanın güzel switchli bir ürünü. Ayrıca Gamingen üzerinden 2 yıl garantisi var.

Bu hoşuma gitti fiyatı da güzel fakat incelemesini vb. bulamadım.

Ben bunun bir üstü red Wireless olanını kullanmıştım güzel klavye tuşlar ışık geçiriyor gece vs rahat görüyorsun. Kaliteli switchleri malzemesi PBT tuşların Polonya malı ama güzel programı var. Fiyat da gayet iyi. Tercih senindir tabii ama Rampage ve türevlerinden çok daha iyi bir ürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı