2.000 TL'ye blue switch %100 klavye önerisi

Bütçe
2000
Hocam blue switch'i boş verin, 2500 TL bütçe ile bu ürünü alın (üç renk seçeneği mevcut);
İnceleme;
Mevcut Cabbage Tofu Switch switch ile sesi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pişman olmazsınız, iyi bir markanın güzel switchli bir ürünü. Ayrıca Gamingen üzerinden 2 yıl garantisi var.

Çok teşekkürler hocam sanırım şuanda en F/P klavye bu. Hocam merakımdan soruyorum hot-swap özelliği varmış bunda sanırım, bu özellik sayesinde farklı switch satın alıp switchleri değiştirebiliyor muyum? Bu arada herkese önerileri için teşekkürler.

Ben bunun bir üstü red Wireless olanını kullanmıştım güzel klavye tuşlar ışık geçiriyor gece vs rahat görüyorsun. Kaliteli switchleri malzemesi PBT tuşların Polonya malı ama güzel programı var. Fiyat da gayet iyi. Tercih senindir tabii ama Rampage ve türevlerinden çok daha iyi bir ürün.
Sağolun hocam öneriniz için.

Çok teşekkürler hocam sanırım şuanda en F/P klavye bu. Hocam merakımdan soruyorum hot-swap özelliği varmış bunda sanırım, bu özellik sayesinde farklı switch satın alıp switchleri değiştirebiliyor muyum? Bu arada herkese önerileri için teşekkürler.
Evet, farklı swtich alıp klavyedeki switchleri değiştirebilirsiniz. Örnek switchler;
Not; V3 Piano Pro forumda çok öneriliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı