weokie0
Hectopat
Daha fazla
Hocam blue switch'i boş verin, 2500 TL bütçe ile bu ürünü alın (üç renk seçeneği mevcut);
İnceleme;![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Mevcut Cabbage Tofu Switch switch ile sesi;İnceleme: MCHOSE G75 Pro İnceleme
Merhaba değerli Technopat üyeleri. Bugün sizlere MCHOSE G75 PRO %75 Cabbage Tofu Switch V3 RGB Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Gaming Klavye (MC-G75-6) klavyesini inceleyeceğiz. İlk olarak fiyattan bahsedeyim. Normal fiyatı şu an 2.499 TL ancak stok yok. Huano Matcha Latte V2 switch...www.technopat.net
Pişman olmazsınız, iyi bir markanın güzel switchli bir ürünü. Ayrıca Gamingen üzerinden 2 yıl garantisi var.
Çok teşekkürler hocam sanırım şuanda en F/P klavye bu. Hocam merakımdan soruyorum hot-swap özelliği varmış bunda sanırım, bu özellik sayesinde farklı switch satın alıp switchleri değiştirebiliyor muyum? Bu arada herkese önerileri için teşekkürler.
Sağolun hocam öneriniz için.Ben bunun bir üstü red Wireless olanını kullanmıştım güzel klavye tuşlar ışık geçiriyor gece vs rahat görüyorsun. Kaliteli switchleri malzemesi PBT tuşların Polonya malı ama güzel programı var. Fiyat da gayet iyi. Tercih senindir tabii ama Rampage ve türevlerinden çok daha iyi bir ürün.