Arkadaşlar selamlar. Yaklaşık 6 ay önce Redragon K617 Fizz almıştım fakat boyutu küçük olduğu için satıp %100 bir klavyeye geçme kararı aldım. Gamepower Ogre modeli F/P açısından güzel geldi fakat birçok kişi kronik olduğunu ve çok hızlı bozulduğunu söylüyor, bu nedenden dolayı çok şüpheliyim. 2 bin TL'ye yakın fiyatlarda %100 ve blue switch klavye önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar selamlar. Yaklaşık 6 ay önce Redragon K617 Fizz almıştım fakat boyutu küçük olduğu için satıp %100 bir klavyeye geçme kararı aldım. Gamepower Ogre modeli F/P açısından güzel geldi fakat birçok kişi kronik olduğunu ve çok hızlı bozulduğunu söylüyor, bu nedenden dolayı çok şüpheliyim. 2 bin TL'ye yakın fiyatlarda %100 ve blue switch klavye önerilerinizi bekliyorum.
Bu bütçelerde blue switchden daha iyi switchler var. Kaliteli bulmanız zor blue switchi genelde rampage veya gamepower gibi markaların şişirme ürünleri oluyor.
Hocam o zaman Mchose G75 Pro eğer bütçenizi biraz arttırtabilirseniz sizin için çok iyi olur. Sürekli kampanyalar oluyor onlardanda cashback yaparsanız üzmez sizi. Adını unuttuğum bir klavye var bu aralar çok öneriliyor maalesef unuttum beyaz bir klavye belki diğer arkadaşlar önerir.
Merhaba değerli Technopat üyeleri. Bugün sizlere MCHOSE G75 PRO %75 Cabbage Tofu Switch V3 RGB Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Gaming Klavye (MC-G75-6) klavyesini inceleyeceğiz. İlk olarak fiyattan bahsedeyim. Normal fiyatı şu an 2.499 TL ancak stok yok. Huano Matcha Latte V2 switch...
www.technopat.net
Mevcut Cabbage Tofu Switch switch ile sesi;
Pişman olmazsınız, iyi bir markanın güzel switchli bir ürünü. Ayrıca Gamingen üzerinden 2 yıl garantisi var.
Ben bunun bir üstü red Wireless olanını kullanmıştım güzel klavye tuşlar ışık geçiriyor gece vs rahat görüyorsun. Kaliteli switchleri malzemesi PBT tuşların Polonya malı ama güzel programı var. Fiyat da gayet iyi. Tercih senindir tabii ama Rampage ve türevlerinden çok daha iyi bir ürün.